2777
2789
عنوان

اهمیت ظاهر همسرتون در ازدواج...

3734 بازدید | 75 پست

سلام دوستان

ممنون میشم نظراتت رو بگین

میخوام بدونم تو ازدواجتون ظاهر همسرتون براتون چه قدر مهم بوده؟؟

من تا به امروز برام مهم نبوده همسرم خوشگل باشه یا نه.... ولی مهم بوده به لحاظ چهره بهم بخوریم... من خودمم ظاهرم از سنم کمتر میزنه ی خواستگاری برام اومده که ظاهرش از سنش خیلی بیشتر میزنه (حدود چهار سال تفاوت سنی داریم ولی ظاهرا بیشتره) چهره شون به دلم نشست!! میخوام بدونم عادی میشه یا مهمه؟

مثلِ بارانِ بهاری که نمی‌گوید کِی...... بی خبر در بزن و سرزده از راه برس (لطفا بگین الهی آمین)

ظاهر شاید فقط ۴۰درصد قضیه هست .اخلاق و اخلاق و اخلاق وفرهنگ طرف مهمتر ازهمه چیییززززهست

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

من اخلاق واسم مهم بود نه ظاهر شوهر منم چهرش کمتر میزنه ولی الان چهرش برام قشنگ تر بنظر میاد چون عاشقشم اگ اخلاقش خوبه قبول کن بعد همه جوره بدلت میشینه

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم 22 سالمه قیافم مثه 17 ساله هاس...اما همسرم ب قیافش میخوره 40 سالش باشه با اینکه 28 سالشه... اصلا چیز مهمی نیس وقتی ب دل خودت بشینه...

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

ضمنا من قیافشو در نظر نگرفتم...اما شعور و اصالت و اخلاق برام خیلی مهم بود

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

بدون تعارف من اصلا چهره اش مهم نبود شغل و پولش واسم مهم تر بود 😐

اکثرا اطرافیانم هم اول عاشق پول طرف میشن بعد ازدواج میکنن دنیای بدی شده 😶🙊

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
سلام چه خبر؟

وای الان میخواستم بهت پیام بدم منفی بود😆

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
سلام چه خبر؟

بنظرت فردا هم یکی دیگه بزنم یابسه؟ من هیچوقت اینقدرعقب نمینداختم

من به غیر از ایمان و اخلاق ظاهر برام خیلی مهم بود.دوست داشتم هیکل متوسط و قد بلند داشته باشه.

اینقد به خواستگارام جواب رد دادم تا بالاخره اونی که میخواستمو بهش رسیدم.

یه مامان ۲۷ساله...مامان ۳تا وروجک

از نظر اکثر خانوما قیافه در اولویت چندمه و اگه اخلاق همسرشون خوب باشه و کاری کنه ک زنش دوسش داشته باشه ظاهر و قیافه خیلی زود عادی میشه ولی درباره اقایون اینطور نیس بیشتر اقایون قیافه حز اولین اولویت هاشونه و اکه در مراحل اشنایی قیافه خانم زیاد ب دلش نشینه ب این زودیا براش عادی نمیشه...شما اگه قیافه این اقا ب دلتون نشسته و فقط نگران بطرگتر نشون دادن ستشون هستین اگه خیلی سن هاتون بالا نیس ب نظرم بیشتر در باره اخلاقش تمرکز کن تا ظاهرش اگرم خیلی برات مهمه خودتو توجیه نکن همین الان ردش کن

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
2790
2778
2791
2779
2792