2777
2789
عنوان

عروسی

63 بازدید | 10 پست

برای عروسی عموی مامانم که جوون هم هست چی بپوشم؟ من معمولا تو عروسی ها سعی میکنم پوشیده باشم و هیچوقت تا الانی که ۱۶ سالمه پیرهن و کفش پاشنه بلند نپوشیدم تو عروسی و همیشه یه بلوز لی طور یا شومیز و و دامن و جلیقه و .. اینجور چیزا پوشیدم و الان دیگه واقعا خسته شدم از اون مدل لباس پوشیدن و خب نسبت به همسن و سالام وزنم یکم بالاتره و شکم دارم و دلم میخواد لباسم جوری باشه که شکمم توی دید نباشه🥲

خب چرا پیراهن نمی پوشی ؟؟؟ پیراهن عروسکی ک گفتی. ما هم لخت نیستیم ک. ولی شومیز نمیپوشم توی عروسی شهرستان. 

پیراهن دخترانه با جوراب شلواری یا ساپورت و کفش پاشنه دار یا صندل میپوشیم با شال مجلسی. و با چادر رنگی محلی مون ک شبیه بندرعباس هاست.

مال ما خانم ها و آقایان جدا هستن

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قدم کوتاهه ، بلند بگیرم یا متوسط؟

متوسط بگیر. بلند خوب نیس. رنگ تیره بگیر. بخاطر چاقی یا اضافه وزن تا لاغر نشون بده اندامت رو. مثلا زرشکی سرمه ای سبز زیتونی سبز کله غازی ک رنگ ۲۰۲۶ هست

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.

به رنگ پوست سفید کدوم رنگ بنظرت بیشتر میاد؟

سرمه ای. سبز زیتونی.  سبز کله غازی. زرشکی.  

صورتی کم رنگ.   قرمز. آبی کاربنی

2790
2778
2791
2779
2792