2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه سوال تو ۵ هفتگی جنین تو رحمت دیده شد؟مال من دیده نشده ساک بارداری کوچیک فقط دارم

نگران نباش اصلا منم پنج هفته رفتم ساک و کیسه زرده بود ولی نی نی نبود دو هفته بعد رفتم قلبش تشکیل شده بود

نگران نباش اصلا منم پنج هفته رفتم ساک و کیسه زرده بود ولی نی نی نبود دو هفته بعد رفتم قلبش تشکیل شده ...

تروخدا؟ حالم خیلی بده ۵ الی ۶ هفته هستم سونو کرد گف جنین دیده نمیشه قلب نیست فقط یدونه ساک بارداری کوچیکه

اخه خیلی ترسوندنم دکتر گف ده روز دیگ بیا زود نیست؟

ده روز دیگه برو اگر بازم دیده نشد دوباره یک هفته بعد برو سونو انشالله که صحیحو سالمه هرچی صلاح باشه همون پیش میاد نگران نباش 

تروخدا؟ حالم خیلی بده ۵ الی ۶ هفته هستم سونو کرد گف جنین دیده نمیشه قلب نیست فقط یدونه ساک بارداری ک ...

اره بخدا اصلااا نگران نباش اصلا استرس نداشته باشه برات عین سمه ارامش داشته باش من تجربه کردم که میگم الان ۲۵ هفته ام اصلااااا نگران نباش توکل کن به خدا ... بارداری کل از اول تا اخر استرس داره😁

ده روز دیگه برو اگر بازم دیده نشد دوباره یک هفته بعد برو سونو انشالله که صحیحو سالمه هرچی صلاح باشه ...

ایشالا تروخدا برام دعا کن 

اخر پری ۲۶ مرداد بود امروز بتا دادم ۲۲۸۷ هست چند هفته امه؟

اره بخدا اصلااا نگران نباش اصلا استرس نداشته باشه برات عین سمه ارامش داشته باش من تجربه کردم که میگم ...

آره بخدا😩 هر روز یه جور استرسو نگرانی، تا به دنیا بیان ما پیر میشیم

اره بخدا اصلااا نگران نباش اصلا استرس نداشته باشه برات عین سمه ارامش داشته باش من تجربه کردم که میگم ...

وای خدا از دهنت بشنوه تروخدا برام دعا کن درست شه دعا میکنم خدا حاجتتو بده

اره بخدا فقط استرسم

آره بخدا😩 هر روز یه جور استرسو نگرانی، تا به دنیا بیان ما پیر میشیم

اره دقیقا منم بارداری اولمه اولاش خیلی استرس میگرفتم الان دیگه توکل میکنم به خدا و ارامش ... نی نی ها حالشون خوبه فقط ما رو میترسونن😁😍

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 56 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز