2789
وای خدا از دهنت بشنوه تروخدا برام دعا کن درست شه دعا میکنم خدا حاجتتو بدهاره بخدا فقط استرسم

چشم عزیزم برات سه تا سوره توحید میخونم فقط میگم اصلا استرس و ناراحتی نداشته باش به چیزای خوب فکر کن

زیاد بودن کسایی که تازه هفته ده به بعد جنینشون دیده شده

چون تازه فهمیدم حامله ام اول کفتم برم ی دکتر معمولی فقط وضعمو ببینه ک اونطور گف 

بعد امروز عصر رفتم دکتر خودم ک شناخته شده هست اونم گف هنوز زوده فقط ساک دیده شده

اون اولی چشمو ترسوند گف ده روز بعد برو بیرون سونو تشکیل نشه باید سقط کنی دیگ کل راهو گریه کردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان ۶ هفته و ۲ روزه هنوز وقت زیاده اگر لکه بینی هم نداری که اصلا نگران نباش

اخه من پری هام نا منظمه از کجا معلومه همون روز اول اخرین پری شروع شده؟ 

نه اخر ادرارمو میبینم لکه بینی ندارم فقط زیر شکمم درد میکنه گاها زیاد گاها کم و تقریبا تکرر ادرار دارم و ترشح لباس زیرم بکم خیس میشه

قبلا هم بودا ولی بیشتر از قبل

عه تروخدا؟ من دردام گاها زیاده میترسیدماول تجربم هست ببخشید از سوالام

1. لانهگزینی و رشد رحم: در این مرحله، رحم شما در حال بزرگ شدن است. رباطها و عضلات اطراف آن تحت کشش قرار میگیرند که میتواند باعث احساس درد یا کشش خفیف در زیر شکم شود. این درد شبیه درد قاعدگی خفیف است.
2. تغییرات هورمونی: هورمون پروژسترون که برای حفظ بارداری ضروری است، باعث شل شدن عضلات دستگاه گوارش میشود. این امر میتواند منجر به:
· گاز و نفخ: تجمع گاز در رودهها باعث دردهای تیز یا پیچشی میشود.
· یبوست: که خود باعث درد و ناراحتی در ناحیه شکم میگردد.

علائم هشداردهنده که باید جدی گرفته شوند

1. خونریزی واژینال: به خصوص اگر شدید، قرمز روشن و همراه با لخته باشد. لکهبینی خفیف ممکن است طبیعی باشد، اما هرگونه خونریزی باید توسط پزشک بررسی شود.
2. درد شدید و تیز: دردی که مداوم است، شدید میشود و با استراحت بهتر نمیشود. این درد ممکن است در یک طرف شکم متمرکز باشد (نشانه احتمالی حاملگی خارج از رحم).
3. سرگیجه، سبکی سر یا غش کردن: این موارد میتوانند نشانه کاهش فشار خون یا خونریزی داخلی باشند.
4. تب و لرز: که ممکن است نشاندهنده عفونت باشد.
5. درد شانه: دردی که به شانهها (به ویژه شانه راست) تیر میکشد، میتواند از علائم حاملگی خارج از رحم باشد.
6. ترشحات بدبو از واژن: که ممکن است نشانه عفونت باشد.

لم باشه اخر ادرار مشخص میشه درسته؟والا پرسیدم خارج رحمه گف فعلا نمیشه گفتشاید چون جنین ندیده برا همو ...

آره دیگه داخل لباس زیرم معلوم میشه

خارج رحم نیست چون ساک داخل رحم بوده بعید میدونم