2777
2789
من فعلا سالاد خوردم فقط

خاصیت رژیم کمی گرسنگی هست عادت میکنی تحمل کن و زود بخواب آب زیاد بخور

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عادت میکنی

من دیروز ظهر نصف ظرف با یک سیخ جوجه خوردم ساعت ۲

تا امروز ساعت ۹ صبحانه خوردم

فقط ساعت ۸ شب یک سیب با یک موز خوردم

امروزم از صبحانه نهار یک لیوان شیر نسکافه با یک بیسکوئیت جو خوردم

شام دوتا تخم مرغ آب‌پز با ۷۴ گرم نان بربری

تازه اصلا گرسنه نبودم برا تخم مرغ

فقط گفتم مریض نشم خوردم

وزن شروع ۶۳.۵۰۰😭وزن الان ۶۲.۶۰۰😇وزن هدف اول ۶۰😍وزن هدف دوم ۵۸😊قد ۱۶۶🙃از تاریخ ۱۴۰۴/۱۱/۱ شروع رژیم و پیاده رویی💃💃💃

عادت میکنیمن دیروز ظهر نصف ظرف با یک سیخ جوجه خوردم ساعت ۲تا امروز ساعت ۹ صبحانه خوردمفقط ساعت ۸ شب ...

انشالله برای منم عادت بشه مسئله فقط لاغری نیست سلامتی مهمه و پرخوری خوب نیست 

انشالله برای منم عادت بشه مسئله فقط لاغری نیست سلامتی مهمه و پرخوری خوب نیست

دقیقا 

منم گرسنه نبودم ولی نخواستم سلامتیم از بین بره

وزن شروع ۶۳.۵۰۰😭وزن الان ۶۲.۶۰۰😇وزن هدف اول ۶۰😍وزن هدف دوم ۵۸😊قد ۱۶۶🙃از تاریخ ۱۴۰۴/۱۱/۱ شروع رژیم و پیاده رویی💃💃💃

ممنون عزیزم انشالله به وزن دلخواهم برسم من ترس از چاق شدن دارم وگرنه خیلیم چاق نیستم

قربونت ایشالا...دقیقا مث منی منم۷۰کیلوام و میخوام ۶۰بشم و ترس دارم از چاقی

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆