2777
2789
عنوان

بخونید خانما

407 بازدید | 26 پست

من همیشه فکر می کنم برای یک زن استقلال مالی خیلی خیلی مهم 

است

نه این که آدم مادی ای باشم که این را می گویم.

نه...واقعا نیستم.

ولی همیشه دیده ام که این زن 

ها قویترند،

آسوده ترند.

زن باید دستش توی جیب و کارت و حساب خودش باشد.

اصلا شاید یک روز دلش خواست برای انگشتان چروکيده ي 

مادرش یک انگشتر طلا بخرد..

خواست برود داخل یک شال فروشی و وقتی نتوانست بین چهار تا 

شال با رنگ ها و طرح های جورو واجور انتخاب کند، بدون 

درنگ و نگرانی به فروشنده بگوید : همشو می برم!

یک وقت هم دیدی اول هر ماه کل درآمدش را داد به صاحبخانه... 

همه جورش می شود.

ولی قسمت قشنگش همان است که لازم نیست برای پول بیشتر 

گرفتن از شوهرش به هر دلیلی، یکی دو روز با خودش فکر و 

خیال کند و آخر هم پشیمان بشود و باز هم در مهمانی بعدی مادرش 

از توی جعبه ی مقوایی کنار آینه همان انگشتر بدلی زشت را دست 

کند.

زن اگر پول خودش را داشته باشد

رنگ موهایش، مدل مانتویش، بوی عطرش، عدد قبض موبایلش، 

و...

همه و همه را خودش انتخاب می کند!

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چ عالی👌👌👌👌👌🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بهترین واکنش، بی واکنشیه(۴۰۳)♡آنجا که راه نیست خداوند راه می گشاید(۴۰۲)♡خداوند روزی رسان بی حساب من است(امضا۴۰۱)♡همه میخوان برن بهشت بدونه اینکه مرگ رو تجربه کنن!!پس اگه خواهانِ بهشتیِ اهدافتی باید مرگ کارای بیهودتو بپذیری!(امضا۴۰۰)♡لا حول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.♡عزیزم عکستو نذاراینجا امنیت نداره.شماییکه تا یه نفر میخوادعکس بذاره میگی بذاربذار یه لحظه فکر کن(بلانسبت استارترهای محترم)طرف عکس خودش نباشه و بخواد باطرف دشمنی کنه و عکس یه نفرو تو سایت پخش کنه.حتی اگه پاکشم کنه هزاران نفر خواننده ی خاموشِ گوگل هستن که میتونن شات بگیرنو ادامه ی ماجرا.....پس خواهشا حواستون جمع باشه.(شاید برایِ شما هم اتفاق بیوفتد👍).خودت باش مگه خودت چشه؟!!😎(امضا۹۹)- هذا من فضل ربی❤🌹(امضا۹۸)        قضاوت نکن گلم.قضاوت نکن عشقم.قضاوت نکن عزیزم.قضاوت نکن خواهرم .کلا قضاوت نکن.  (امضا۹۷)-                         تصمیم گرفتم دیگه تو زندگیه خودم، دخالت نکنم!دوستان زحمتشو میکشن  (امضا۹۶)
خب پس مرد هم باید همینقدر حق دلشته باشه یه انگشتر میخره واسه مادرش، حالا عروس رو نیگااااا ...غضب الو ...

ن اون فرق فوکوله😃😆

بهترین واکنش، بی واکنشیه(۴۰۳)♡آنجا که راه نیست خداوند راه می گشاید(۴۰۲)♡خداوند روزی رسان بی حساب من است(امضا۴۰۱)♡همه میخوان برن بهشت بدونه اینکه مرگ رو تجربه کنن!!پس اگه خواهانِ بهشتیِ اهدافتی باید مرگ کارای بیهودتو بپذیری!(امضا۴۰۰)♡لا حول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.♡عزیزم عکستو نذاراینجا امنیت نداره.شماییکه تا یه نفر میخوادعکس بذاره میگی بذاربذار یه لحظه فکر کن(بلانسبت استارترهای محترم)طرف عکس خودش نباشه و بخواد باطرف دشمنی کنه و عکس یه نفرو تو سایت پخش کنه.حتی اگه پاکشم کنه هزاران نفر خواننده ی خاموشِ گوگل هستن که میتونن شات بگیرنو ادامه ی ماجرا.....پس خواهشا حواستون جمع باشه.(شاید برایِ شما هم اتفاق بیوفتد👍).خودت باش مگه خودت چشه؟!!😎(امضا۹۹)- هذا من فضل ربی❤🌹(امضا۹۸)        قضاوت نکن گلم.قضاوت نکن عشقم.قضاوت نکن عزیزم.قضاوت نکن خواهرم .کلا قضاوت نکن.  (امضا۹۷)-                         تصمیم گرفتم دیگه تو زندگیه خودم، دخالت نکنم!دوستان زحمتشو میکشن  (امضا۹۶)
خب پس مرد هم باید همینقدر حق دلشته باشه یه انگشتر میخره واسه مادرش، حالا عروس رو نیگااااا ...غضب الو ...

دیگه تو وقتی خودت کار میکنی برات خیالی نی اون پولش چکار میکنه برای مادرش هرچی دلش میخا بخره

وظیفه زن تو زندگی چیز دیگه ایه وقتی داره کمک مادی میکنه داره خیلی لطف میکنه 

دیگه تو وقتی خودت کار میکنی برات خیالی نی اون پولش چکار میکنه برای مادرش هرچی دلش میخا بخره

نه مهمه تو کار میکنی که به اون کمک کنی چرخوندن زندگی وظیفه اونه همون طور که اگر بچه مریض بشه مادر تا صبح بیدار خوابی میکشه حتی اگر کارمند باشه

رنگ موهاش مدل مانتو بوی عطرش رو خودش انتخاب کنه شوهرش نظر نده یعنی  

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
ما که یه حساب مشترک بانکی و دو تا کارت داریم . هر موقع هرکدوم پول خواست برمیداریم دیگه سوال و جوابم ...

خب اگر همه دراین حد شعور و درک زندگی زناشویی داشته باشن عالی میشه دیگه نصف طلاقا حله ... 

تکبیر.البته اینم بگم من شاغلم ولی وظیفه تامین مایحتاجم با همسرمه و چون میدونه اگر خرج نکنه من راحت میتونم خرج کنم و برای اینکه پیشم کم نیاره همه جوره هزینه میکنه برام. و واقعا درسته وقتی خودت مستقل باشی طرف مقابلت جوری رفتار نمیکنه انگار که ضعیف هستی 

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

وظیفه زن تو زندگی چیز دیگه ایه وقتی داره کمک مادی میکنه داره خیلی لطف میکنه  

خب بالاخره یا باید همون دید سنتی و قانونی رو دلشت یا به مساوات برخورد کرد ... هردوش رو ب نفع یک نفر نمیشه ادامه داد بحث پیش میاد