2777
2789
عنوان

تورو خدا بیایید😭😭😭😭😭

87 بازدید | 14 پست

دارم میمیرم شوهرم خیلی سالهاست اذیتمون میکنه خلاصه بگم 

امشب شوهرم گفت زنگ بزن به مامانت بگو میایم شب نشینی منم(بماند هردفعه مامانمینارو دیدنی از دماغم میوره)زنگ زدم مامانم گفت باخواهرمینا دارن میرن شمال چون شوهر خواهرم ماموریت داره مامان و بابامم میبره بهش گفتم دارن میرن شمال جنگ راه انداخت که چند ماه پیش ما به مامانمینا گفتیم بیاید بریم شمال نتونستن بیان

الان تو خونه عربده کشید وبه پدر مادرم وخواهرم و شوهرش فحش و......

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای بابا

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

عزیزم مرگ چرا درست میشه توکلت به خدا باشه

به خدا انقدر دعا کردم انقدر ذکرا گفتم همین امشب ۷۰ حمد خوندم که به خیر بگذره دعوا نشه دلخوری نشه ولی بدترین فحشا رو به خودم و پدر و مادرم و ...گفت

انقدر نذرها کردم که اخلاقش با نه فقط با من باهمه بابچه هاش با پدر مادرم خواهرام و...و با پدر مادر وخواهر برادرای خودش و....خوب شه

چون با همه خواهربرادرای خودشم بده هرچی میشه پیش من ازهمشون بد میگه و فحش میده

چرا مامانم و مامانش خواهرن بعد مامانمینا نمیدونن که این به خاطر این چیزمثلا با من اینجوری کرده پیشش ...

پس یا باید وقتی توهین می‌کنه سریع محل رو ترک کنی که کار به زد و خورد نکشه یا باید دعوا حسابی و زد و خورد رو به چشمت ببینی و بعد ببینی نتیجه چی میشه