2777
2789
عنوان

تورو خدا بیایید😭😭😭😭😭

90 بازدید | 14 پست

دارم میمیرم شوهرم خیلی سالهاست اذیتمون میکنه خلاصه بگم 

امشب شوهرم گفت زنگ بزن به مامانت بگو میایم شب نشینی منم(بماند هردفعه مامانمینارو دیدنی از دماغم میوره)زنگ زدم مامانم گفت باخواهرمینا دارن میرن شمال چون شوهر خواهرم ماموریت داره مامان و بابامم میبره بهش گفتم دارن میرن شمال جنگ راه انداخت که چند ماه پیش ما به مامانمینا گفتیم بیاید بریم شمال نتونستن بیان

الان تو خونه عربده کشید وبه پدر مادرم وخواهرم و شوهرش فحش و......

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ای بابا

سلام من کیف پارچه ای و کیف لوازم آرایشی وباکس ظرف غذا و نظم دهنده ی لباس کشو و کمد میدوزم با دوخت با کیفیت و زیبا .بنظرم باید نون حلال بدست آورد اما کاش یه مهربونه هم پیدا میشد حمایت میکرد . چرا اون یه نفر تو نباشی؟خواستی نمونه کار ببینی در باسلام غرفه ی Eli art رو دنبال کن و نمونه کارها رو ببین .نظم دهنده همیشه بدردت میخوره ..

عزیزم مرگ چرا درست میشه توکلت به خدا باشه

به خدا انقدر دعا کردم انقدر ذکرا گفتم همین امشب ۷۰ حمد خوندم که به خیر بگذره دعوا نشه دلخوری نشه ولی بدترین فحشا رو به خودم و پدر و مادرم و ...گفت

انقدر نذرها کردم که اخلاقش با نه فقط با من باهمه بابچه هاش با پدر مادرم خواهرام و...و با پدر مادر وخواهر برادرای خودش و....خوب شه

چون با همه خواهربرادرای خودشم بده هرچی میشه پیش من ازهمشون بد میگه و فحش میده

چرا مامانم و مامانش خواهرن بعد مامانمینا نمیدونن که این به خاطر این چیزمثلا با من اینجوری کرده پیشش ...

پس یا باید وقتی توهین می‌کنه سریع محل رو ترک کنی که کار به زد و خورد نکشه یا باید دعوا حسابی و زد و خورد رو به چشمت ببینی و بعد ببینی نتیجه چی میشه