2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از کجا؟

ببین دختر خالم جهیزیه میخره اون بهم چندتا غرفه توی باسلام معرفی کرد با سایت دوتامون خریدیم اتفاقا امروز جاروبرقیم رسید ببین توباسلام بزن فروشگاه اینترنتی خلیج فارس از لامرد ارسال میکنه چون گناوه ارسال جنس خارجی سخت ارسال میکنن من چای ساز و ابمیوه گیری سرویس قابلمه خریدم ازش عکس پروفایلش سیاسفیده فک کنم  بعد جارو برقیمو از سیامال گرفتم سایته اصل و اورجینال فرستاد داییم تعمیرکار وسایل برقیه گفت اصلیه دیگه ببین وسایل ریز مثل گوشتکوب برقی اتو و لگن و ابکش از تو باسلام از غرفه ارزان سرا بندر گناوه گرفتم فروشندش جوهری فامیلیش چندتا لوازممو برند مایر گرفتم سایتشو سرچ کن نمایندگی مایر سایت اول مایر گراپ میاره واقعا جنساش اصلیه من راضی بودم سعی کردم از یه جا یه چیز سفارش دادم چندتا وسیله دیگمم باز از همونجا خرید کنم

در گنگ ترین حالت زندگیمم

ببین دختر خالم جهیزیه میخره اون بهم چندتا غرفه توی باسلام معرفی کرد با سایت دوتامون خریدیم اتفاقا ام ...

مرسی عزیزم از راهنماییت😘فقط چندروز طول میکشه که بیارن و اینکه اسیب ندیدن توراه ؟

مرسی عزیزم از راهنماییت😘فقط چندروز طول میکشه که بیارن و اینکه اسیب ندیدن توراه ؟

نه من هیچ کدوم اسیب ندید چون علاوه بر جعبه خود محصول یه جعبه دیگه ام میزارن و دورش یونولیت میزارن ببین من تهرانم و عموما سه تا پنج روزه برام میارن جارو برقیم تیپاکس بود دو روزه اوورد ابمیوه گیری داشتم از غرفه خلیج فارس با پست فرستاد ۴ روزه اومد دفعه بعد ازش چای ساز سفارش دادم داد به تیپاکس دفعه دوم سه روزه اوورد ولی خب ایندفعه قابلمه سفارش دادم پستچی محلمون رفته بود مسافرت ۶ روز طول کشید بیاره اونم رسیده بود تهران ولی نمیاووردن من غرفه اولی ارو بیشتر خرید کردم خدایی یه بمیوه گیری و چای ساز و  قابلمه رو با ارسال رایگان فرستاد خیلی به صرفه بود 

در گنگ ترین حالت زندگیمم