2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 11769 بازدید | 126 پست
رابطه شوهرت با خودت چطوره؟ 

ازدواجمون اشتباه بود کلا,دوتامون پشیمونیم با خودمم که زیاد خوب نیس

گاهی هیچ کس را نداشته باشی بهتر است!!! باور کن بعضی ها تنهاترت میکنن      
حالا نميخواد همه به استارتر اينقدر بتوپيد، مطمئنا هيچكدوم از شما  نسبت به اون بچه از مادرش دلسو ...

تا جایی که یادمه برای اولین بار باهات مخالفم 

استارترم مثل اکثر زنای ایرانیه . فقط بی شوهر نمونن . والسلام . 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همه کاری کردم از کتک خوردن خودم گرفته تا قهر و خلاصه همه چی,با خونوادش مطرح کردم گفتن تو حساسش کر ...

مردا گاهی حسودی هم  میکنن 😔 یه خانمی میگفت من هر وقت بیشتر به بچه ها توجه کنم و شوهرمو تحویل نگیرم عصبی میشه 😣

از سر شب دارم گریه میکنم,اخه اگه بچه شلوغ و بی تربیتی بود بازم یه چیزی پسرم خ معصومو ارومه

برعکس دختر من چهارماه دیگه 3سالش میشه خیلی لجباز شده..مخصوصا با باباش ولی اصلا شوهرم نزدش تا حالا از ریختو پاشو ایناش ناراحت نمیشم فقط دستش روم بلند شه میزنم پشت دستش یا با سنش...شبم ک باباش میاد باباشو دوست نداره چون دوساعت بیشتر باباشو نمیبینه 6 صب تا 11 شب سرکاره..😑کچل شدم گاهی دلم میخاد حسابی بزنمش 😤باز داد میزنم فقط...میگم برو تو اتاق اروم بشم میرم پیشش قربون صدقه...

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺
تا جایی که یادمه برای اولین بار باهات مخالفم  استارترم مثل اکثر زنای ایرانیه . فقط بی شوهر نمو ...

آخ گل گفتی...یه جمله گرفتن دستشون: حامی نداریم....

همه شون یه حامی یا آغا بالا سر نیاز دارن

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒

من امروز یه کلیپ از کتک زدن بچه های پرورشگاه دیدم.زیرش نوشته بود مال جنوب کشوره😢چقد دلم سوخت.دیوونه شدم براشون.فرستادم به ادمین کانالای پرممبر شاید ازطریق فضای مجازی کاری انجام شد براشون😢😢اینم از این تاپیک

دردم از یار است و درمان نیز هم

خدایا حالم بد شد.

میگن روانپزشک ها یه دارویی دارن که وقتی تو غذا بریزی به صورت موقت حال اون ادم خوب میشه و قانع میشه به روانپزشک مراجعه کنه.

ما یه فامیلی داریم پدره عصبانیه ولی مادره با کوچکترین داد جوری جلوی شوهرش ایستاده که شوهرش واقعا ازش می ترسه.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

حامی منظورم خونوادم نیستن چون اونا پشتم هستن منظورم شوهرمه چون بهترین حامی زن شوهرشه مخصوصا تو بچه داری من ۳ ساله تنهایی بچمو بزرگ کردم 

اصلا حساب نمیبره از منو باباش ...لوس و لجباز باباشو همش میزنه شوهرمم میخنده  ..به شوهرم میگم نخند انگار نه انگار تازه جدیدن مثه نقی پایتخت میگه عه...مثلا دعواش میکنه😑😑😑😑😑من چ کنم..

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺
شماهم دست روی دست گذاشتی مثلا مادرشی ی حرکت تند بکن نمیدونم قهری دعوایی چیزی

ای خدا من تا حالا خ دعوا کردم خ هم قهر کردم البته فقط بخاطر کتک زدن بچه نه کلا زندگیمون سرشار از مشکله,حتی اقدام به طلاق کردم ولی هیچی

منم پسرم فوق العاده شیطونه.شوهرمم خیلی سرش داد میزد.بمیرم برا بچم حالا تو بیرون خیلی ترسو شده و مظلو ...

والا شوهر من که بچه رو خیلی لوس میکنه تو بغلش بزرگش کرده پسرم بیشتر از من بهش وابسته س فک نکنم ربطی داشته باشه به خودت استرس نده چون شوهر من سر بچه داد هم نکشیده ولی باز بیرون ترسو هست و زیاد جیغ میکشه و گریه وقتی با بچه ها دعواکنه بتظرم هر بچه طوریه 

اصلا حساب نمیبره از منو باباش ...لوس و لجباز باباشو همش میزنه شوهرمم میخنده  ..به شوهرم میگم نخ ...

نمیدونم منم مشکلمو پست بالا گفتم کسی چیزی نگفت.پسر منم روز به روز لجبازتر میشه.من و شوهرم کتکش نمیزنیم ولی تا سرش داد نزنیمم بی خیال نمیشه.مثلا امروز از صبح بیدار شد همش میگفت بابا کجاست منم میگفتم رفته سرکار.بدتر گریه میکرد به خدا تا شب که باباش بیاد همینجور ازم میپرسید دیگه روانی شدم

من می توانم  

نمیدونم واقعا چیکار کنم یجورایی کم اوردم خ وقته البته نه فقط بخاطر کتک زدن بچم کلا بخاطر مشکلاتم ولی بازم سر پا واستادم و میجنگم

والا شوهر من که بچه رو خیلی لوس میکنه تو بغلش بزرگش کرده پسرم بیشتر از من بهش وابسته س فک نکنم ربطی ...

نمیدونم هر دومون خیلی ترسیدیم آخه قبلا که کوچیکتر بود راحت این ماشین های اسباب بازی که بیرون بچه ها میشنند و مینشست ولی الان خودش میگه منو ببرید سوار ماشین کنید تا میبریم بشینه و ماشین راه میوفته گریه میکنه و میگه میترسم

من می توانم