2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 11769 بازدید | 126 پست

فشارم افتاد سرم درد گرفت قلبم ب درد اومد ایکاش وارد تاپیکت نمیشدم

خدا ان شالله با فرزندتون هیچ وقت امتحانتون نکنه ک خیلی عذاب وجدان میگیرید 

ای خدا خودت کمکِ این طفل معصوم کن

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه دوستان از رفتار شوهرتون متاثر و ناراحت شدن و واقعا ناراحتی هم داره اما فقط این کافی نیست بچه تا ۵ سالگی شخصیتش کامل میشه و همونطور که خودتون هم متوجه شدید رفتار شوهرتون روی شخصیت پسرتون تاثیر گذاشته به نظر من خیلی جدی باید با این موضوع مقابله کنید و ازشون بخواید که اگر خودش می خواد و نمیتونه این رفتارو ترک کنه حتما از یک روانپزشک کمک بگیره مساله آینده پسرتون و ثمره زندگیتون مطرحه و اینکه تا به حال هم تحمل کردین و اقدامی نکردین یه جور ظلم شما در حق بچه تون هست

بچه خودشه که معنی نمیده عزیزم بچه بیچاره با هزار عقده بزرگ میشه شخصیت بدون اعتماد به نفس,ناهنجار,عصب ...

من همه کاری کردم از کتک خوردن خودم گرفته تا قهر و خلاصه همه چی,با خونوادش مطرح کردم گفتن تو حساسش کردی از بس حساسی شوهرت لج کرده میزنه

گاهی هیچ کس را نداشته باشی بهتر است!!! باور کن بعضی ها تنهاترت میکنن      

خودت خیلی بهش محبت کن بیش از حد محبت کن و نوازش و آروم برخورد کن براش مادر مهربونی باش نزار کمبود داشته باشه زیاد بغلش کن پدرشم انشاءالله سر عقل میاد حتما خودشم بچگی از پدرش کتک خورده درست نمیشه ولی یکی از فامیلای ما پدره با بچه اول خشن برخورد میکرد ولی بعدش سرعقل امد دومی رو انقد لوس میکنه باورمون نمیشه همون مرده ولی خب اولی اونطور بزرگ شده نترس تاثیر نمیگیره پسرت مهربون میشهفقط خودت بیشتر محبت کن اونم مهربون میشه باهاش رفیق باش بجای پدرش 

دارم نظراتو میخونم اعصاب خودم کامل از دست رفته از سر شب گریه میکنم,خودم خ حامی پسرمم ولی مگه میشه تن ...

من درکت میکنم مثل مامان منی وقتی ادم حامی نداشته باشه کاری نمیتونه بکنه بابام مارو میزد بیچاره مامانم روانی میشد ولی کاری از دستش بر نمیومد چون کسی پشتش نبود قانون هم که از همه بدترررر متاسفانه😕

دارم نظراتو میخونم اعصاب خودم کامل از دست رفته از سر شب گریه میکنم,خودم خ حامی پسرمم ولی مگه میشه تن ...

بله چرا نمیشه 

برو توالت بشور بچه تو نجات بده 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
همه دوستان از رفتار شوهرتون متاثر و ناراحت شدن و واقعا ناراحتی هم داره اما فقط این کافی نیست بچه تا ...

من خ اقدام کردم بارها کتک خوردم و قهر کردم و باش دعوا کرذم با زبون خوش اوایل بش میگفتم خلاصه خ کارا کردم ولی تاثیر نداشت

گاهی هیچ کس را نداشته باشی بهتر است!!! باور کن بعضی ها تنهاترت میکنن      

منم پسرم فوق العاده شیطونه.شوهرمم خیلی سرش داد میزد.بمیرم برا بچم حالا تو بیرون خیلی ترسو شده و مظلوم ولی خونه همچنان شیطونه.ولی الان یه مدته شوهرم فهمیده اشتباه کرده و داره رو خودش کار میکنه.حالا پسرم صبح تا شب رو کول شوهرمه و همشم داره اذیتش میکنه ولی شوهرمم به خودش قول داده دیگه سرش داد نزنه و واقعا هم موفق بوده.حالا به نظرتون پسرم ترسش میریزه و بهتر میشه؟الان 3 سالشه

من می توانم  

حالا نميخواد همه به استارتر اينقدر بتوپيد، مطمئنا هيچكدوم از شما  نسبت به اون بچه از مادرش دلسوزتر نيستيد،،، و اينم حتما ميدونيد همه مردا مثل شوهراي شما نيستين كه راحت بشه بزني تو سرش و يكي گفت ده تا جواب بديد

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

همیشه رو شوخی میگفتم فقط طلاق

ولی بخدا اگه همچین شوهری داشتم طلاق میگرفتم 

من الان ب خاطر اینده ی بچه هام دارم زندگیمو میکنم ولیییییی زندگی شما یعنی لطمه به اینده ی این طفل معصوم 

قشنگ میتونی حضانت بچه رو هم بگیری از دست این روانی

خدا لعنت کنه شوهرتو نااابود شدم امشب😭😭😭

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا