2777
2789

بچه ها دوره دکتر منوچهرزاده بسیار عالی هستن .. من خودم به شخصه دوره ها رو خریداری کردم و الان جلسه دهم هستم و خیلی هم راضی از تدریس آقای دکتر هستم... هزینه دوره ها بالا نیست چون کیفیت مهم تره

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خیلی خوبه حتی نمونه رایگان هم دارن واقعا آموزش با کیفیتی ارائه میدن 

اولش اعتماد سخت بود برام چون موسسه نا معتبرزیادشده متاسفانه 

اما با دیدن نمونه ها و فرایند تدریس واقعا ب سطح علمیشون ایمان آوردم و راضیم از دوره پازلینگشون 

دوست عزیزی که میگی به شعور مخاطب توهین میشه میشه بگین‌شما خودتون از دوره‌های دکتر منوچهر زاده استفاده کردین یانه فقط باید الکی جوسازی کنین روش پازلینگ ایشون واقعا حرف نداره

دوست عزیزی که میگی به شعور مخاطب توهین میشه میشه بگین‌شما خودتون از دوره‌های دکتر منوچهر زاده استفاد ...

اموزش های استاد بسیار با حوصله و با جزئیات کلیدی هست خداروشکر که توفیقی نصیب ایشون کرده که ذکات علمشون رو به نحو احسن دارن به هموطناشون میدن سپاس فراوان 

من تعریف دوره های دکتر رو از یکی از دوستام شنیدم واقعا راضی بودن و خیلی عالی بودن حتی من برا آبجیم ت ...

دوست عزیز لازم نیست با کاربری فیک بیاید اعلام حضور کنید،ادم دور از جون خر هم باشه میفهمه حساب کاربریت فیکه و داری جو سازی میکنی،تبلیغ تا کجا؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز