2789
عنوان

خسته شدم 🥲💔

170 بازدید | 16 پست

از اینکه نمیتونم به زندگی و کارام سخت نگیرم 

از اینکه همش خستم و اعصابم خورده دل عزیزانمو میکشنم با حرفام از اینکه هرچی تلاش میکنم دیگه هیچی مثل سابق نمیشه از اینکه هرچقدر حالم بد باشه بازم نمیتونم نشون بدم چمه و همش میخندم و یه حس پوچ دارم از اینکه گاهی به سرم میزنه برم روانشناس ولی یادم میاد روان منه از شرایطمه از تجربیات و زندگیمه که اینطور شده شاید اگه بتونم درستش کنم قطعا حالمم خوب میشه ولی نباید تو ۱۵ سالگی انقدر حالم بد باشه 💔

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

🥺🥺🙂.. بیشتر چی اذیتت میکنه؟

بیشتر اینکه همیشه شرایط بر خلاف اون چیزیه که من میخام 

خاستم درس بخونم هدف داشته باشم رفتم رشته ای که میخاستم دهم انسانیم یک هفته گذشته همه کتاب دارن ولی من چون دیر ثبت نام کردم ندارم و هیچی نمیفهمم سر کلاس تمرکز ندارم و سوالارو ندارم که بخونم همش حس میکنم دارم عقب میوفتم و دیگه نمیتونم بهترین باشم و جبران کنم 

همش اعصابم خورده وقتی میام از مدرسه 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم مثل تو‌ام تقریبا تازه من علاوه بر فشار روانی که خونواده بی درکم بهم میده امسال یازدهمم و نهایی دارم و باید براش بخونم کنکور هم دارم باشگاه هم میرم و کار هم میکنم و این همه کار و فشار رو یه بچه ۱۶ ساله بنظر من کم نیست.از طرفی من روحم هنوز تو بچگی ها مونده و بنظر خودم با اینکه متولد ۸۸‌م ولی تو ۱۳ سالگی موندم

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

بیشتر اینکه همیشه شرایط بر خلاف اون چیزیه که من میخام خاستم درس بخونم هدف داشته باشم رفتم رشته ای که ...

نگران نباش بعد اینکه کتابارو گرفتی از دوستات کمک میگیری و عکسارو برات میفرستن و تو خونه به همه شون میرسی

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

بیشتر اینکه همیشه شرایط بر خلاف اون چیزیه که من میخام خاستم درس بخونم هدف داشته باشم رفتم رشته ای که ...

عزیزم💔❤️

تو خیلی سنت کمه غصه نخور گلم

آشنا ندارین برای کتابها؟

حل میشه عزیزم ناراحت نباش🌹

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

منم مثل تو‌ام تقریبا تازه من علاوه بر فشار روانی که خونواده بی درکم بهم میده امسال یازدهمم و نهایی د ...

من که از وقتی ۱۱ سالم بود مامانم فوت شد 

و دیگه از اون موقع باید مادر خودمم باشم خودم غذامو درست میکنم کارامو انجام میدم بابت اشتباهام خودمو سرزنش میکنم 

و واقعا سخت بود و هست ولی اینم بخشی از زندگیه دیگه ❤️‍🩹

عزیزم💔❤️تو خیلی سنت کمه غصه نخور گلمآشنا ندارین برای کتابها؟حل میشه عزیزم ناراحت نباش🌹

به هر دری زدم هیچکس کتاب نداشت نمیدونم دیگه چیکار کنم 

اینام نمیگن دقیقا کی این کتابا میاد 

نگران نباش بعد اینکه کتابارو گرفتی از دوستات کمک میگیری و عکسارو برات میفرستن و تو خونه به همه شون م ...

امیدوارم والا همین هفته اولی همشون درس دادن و میخان بپرسن هفته بعد یکم رحم ندارن 

به هر دری زدم هیچکس کتاب نداشت نمیدونم دیگه چیکار کنم اینام نمیگن دقیقا کی این کتابا میاد

پی دی اف ببین هست دانلود کنی فعلا؟

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

عزیز دلم لینکه غصه خوردن نداره وقتی کتابات برسه مطمئن باش قشنگ به بچه ها میرسی و دیر نمیشه معمولا تو هفته های اول مدرسه همینطوریه اوضاع، درست میشه اصلا غمت نباشه ی روزمیگذرن همه ی این روزا و میفهمی چقدر الکی غصه خوردی.. 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
امیدوارم والا همین هفته اولی همشون درس دادن و میخان بپرسن هفته بعد یکم رحم ندارن

به دوستات بگو عکسارو بفرستن و از عکسا بخون اگه پرسش هست

من که از وقتی ۱۱ سالم بود مامانم فوت شد و دیگه از اون موقع باید مادر خودمم باشم خودم غذامو درست میکن ...

آخییییی خدا مادرتون رو رحمت کنه🖤🖤

ایشالا عوض همه این روزا در میاد.اوضاع اینطور نمیمونه این دو سال واسه همه سخته هر رشته ای ایشالا نتیجه این همه زحمت و تنهایی و سختی رو میگیری 

اگه دوست داشتی اهنگ صبر ۱ و ۲ و مصر شایع رو گوش بده خیلی تو این روزامون حرفای مهمی میزنه و واقعا تو روحیه تاثیر داره