2777
2789

اینیتا ی ویدیو بود بلاگره رو نمیشناختم اتفاقی دیدم داشت ویدیو بسته بندی و اماده کردن گوشت یک ماهو میزاشت گفته برا ما دو تا ماهی ۹ کیلو 

حالا اصلا بحثم پولش نیست واقعا 

خواستم بدونم عادیه؟😅

اخه ما هم دو نفریم یعنی ما مصرفمون زیادی کمه ؟ 

من فکر کنم حساب کردم حدود ۷ کیلو حالا چرخی و خورشتی و همه چی با هم برا ۵ ماه مصرفمونه 

و خب این وسط خیلی وقتا ب جا گوشت مرغ و ماهی استفاده میکنه ادم یا غذای بدون گوشت 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

ما خیلییی کم خیلییی کم گوشت میخوریم 

شوهرمم که کلا  گوشت نمیخوره  . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی گفت ۱ ماهه تموم میکنیم ۹ کیلو گوشت رو ؟

هر روز گوشت میخورن مگه

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

ما خیلییی کم خیلییی کم گوشت میخوریم شوهرمم که کلا گوشت نمیخوره .

منم برا خورشتا میزنم و چیزایی ک چرخ کرده لازمه خیلی مصرف دیگ ای نداریم 

بلاگرا گوه زیاد میخپرن اصلااا حرفاشون و باور نکن

همون اصلا سوال شد چی درست میکنه که ۹ کیلو دو نفر 😁