2777
2789
عنوان

دندانپزشک بی ملاحظه

105 بازدید | 6 پست

من یه دندونم رو ایمپلنت کردم روکشش مونده، هفته ی پیش زنگ زدن بیا روکش آمادست اومدم گفتن وای اشتباه شده مال شما نبوده بماند که ماشینم خراب شده بود و با اسنپ رفتم و کلی هزینه ی اسنپ شده بود . گفتم اکی پیش میاد. امروز دوباره ۱۰ و نیم وقت دادند و الان هنوز منشی هم نیومده در مطب رو باز کنه و نیم ساعته تو سالن نشستم . اگر اومده بودن و کار مریض قبلی طول می‌کشید من هیچ مشکلی نداشتم بالاخره ماهیت کار اینه اما نه اینکه ۱۰ و نیم وقت بدن و کلا تا ۱۱ نیان. چیکار کنم بنظرتون. پول روکش رو هم تماما دادم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دقیقاً 👍 منم شنیدم دکتر هلن جوانمرد با پشتکار خودشون به اینجا رسیدن. الان تو سعادت‌آباد مطب دارن و به‌عنوان دندانپزشک اطفال خیلی شناخته‌شده‌ان، مخصوصاً چون بیشتر درمان‌ها رو بدون بیهوشی انجام میدن.

درسته واقعاً بی‌نظمه، حق داری ناراحت باشی. 😕

ولی همه دندون‌پزشکا مثل هم نیستن؛ مثلاً دکتر هلن جوانمرد تو سعادت‌آباد خیلی منظم و حرفه‌ای کار می‌کنن. هم خودشون خوش‌قول‌ان، هم منشی‌هاشون وقت‌ها رو دقیق تنظیم می‌کنن. مخصوصاً برای بچه‌ها محیط مطبشون خیلی آروم و تمیزه.

حق داری واقعاً ناراحت باشی، این نوع بی‌نظمی اصلاً قابل قبول نیست. بهتره حتماً با خود دکتر یا مدیر مطب صحبت کنی و محترمانه توضیح بدی که این موضوع باعث ضرر و اتلاف وقتت شده.

اگه دنبال دندون‌پزشکی منظم‌تر و حرفه‌ای‌تر هم هستی، دکتر هلن جوانمرد تو سعادت‌آباد تهران فوق‌العاده‌ان — محیط مطبشون خیلی مرتب و آرامه و برخوردشون با بیماران کاملاً محترمانه‌ست.