2777
2789

به نظرم یه مهارت و کاری که بهش علاقه داری ، کارمندی هایی مثل معلم و کارمند بانک و شغل های ازاد و مهارت هایی که بهشون علاقه داری مثل مربی باشگاه یا ارایشگر لاین های زیبایی یا دکتر و وکیل که مطب و دفتر داشته باشی کارت دست خودت باشه میصرفه .

ایا کارهای شرکتی تو تهران با ساعت های کاری بالا و ۱۲ ساعته در روز و فشار کاری زیاد و از اون طرف رفتامد به حومه ی تهران که خودش ۲ ساعت زمان میبره و اومدن خونه و رسیدگی به خونه و بچه و کارای منزل ، اینجوری میصرفه؟ بدن از پا در نمیاد؟

نه دیگه وقتی نمیمونه 

این مدل کارا برای زمانی خوبه که خونه بیای غذا اماده باشه 

بخوری بخوابی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک مجرد بودم شاغل بودم  با اینکه کارمو دوس داشتم سرویس میشدم از خستگی

ازدواج کردم راحت شدم بخدا حالا میفهمم زندگی چیه 

ورزش میکنیم راحت اشپزی میکنیم بچه داری میکنیم 

راحت شدم 

یادم میاد  ب مجردی گریم میگیره

بعضی آدمــا میخ دارن ...گیر میکنی بهشون ،نخ کش میشی ،به زور باید جدات کنن

من ک مجرد بودم شاغل بودم با اینکه کارمو دوس داشتم سرویس میشدم از خستگیازدواج کردم راحت شدم بخدا حال ...

واقعا همینه تو کلاس دخترم چند تا مادر شاغل هستن که خیلی به گفته خودشون افسرده و بی روح شدن

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

واقعا همینه تو کلاس دخترم چند تا مادر شاغل هستن که خیلی به گفته خودشون افسرده و بی روح شدن

اره باید ببینی روحیشو داری یا ن 

خیلی ازخانوما روحیه قوی دارن هم شاغلن هم بچه داری

من ک اعصابم نمبکشید 

بعضی آدمــا میخ دارن ...گیر میکنی بهشون ،نخ کش میشی ،به زور باید جدات کنن

من تازه ۲۰ سالمه. از ۱۸ سالگی شروع کردم به کار کردن. من دختری بودم که خیلی ذوق و شوق داشتم برای کار کردن و کستقل شدن. اما انقدر محیط کار سمی بود که بعد تز دوستا زده شدم. وقتی میگم سمی ینی حمال میخواستن یا صاحبکارت بهت پیشنهاد میداد در حالی که زن و بچه داشت یا شخصیت و غرورت رو جلوی مشتری خرد میکردن. من تازه جاهای بدی کار نکردم. با دکتر ها کار میکردم. توی این سن و این مدت زمان ۲ سال به این نتیجه رسیدم که کار بیرون به درد زن نمیخوره. من خودم ترجیح میدم تو آینده رو تربیت بچه هام کار کنم. برای همسرم خونه رو آماده کنم نه اینک هبه خاطر کار بیرون همیشه خسته باشم. البته که میدونم شرتیط اقتصادی اجازه این کارو نمیده و منم مجبورم دا به پای همسرم بیرون از خونه کار کنم.

آرایشگری مصرفه ولی شغل های دولتی پرستیژ اجتماعی بالایی دارن و تو جامعه اعتبار داری

خواهر والا شغل های دولتی رو پیر شدیم اینقدر ازمون استخدامی دادیم یا همین کنکور به خاطر فرهنگیان دو سال پشت کنکور موندم یه سال پنج هزار یه سالم ۸۴۰ ریاضی شدم ولی تو مصاحبه ردم کردن .

فقط همین گزینه ی شغلای ازاد میمونه

اره باید ببینی روحیشو داری یا ن خیلی ازخانوما روحیه قوی دارن هم شاغلن هم بچه داریمن ک اعصابم نمبکشید

موافقم. من ک از خدامه توی شرکت کار کنم

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

من تازه ۲۰ سالمه. از ۱۸ سالگی شروع کردم به کار کردن. من دختری بودم که خیلی ذوق و شوق داشتم برای کار ...

کار ازاد به نظرم این مشکلات رو دیگه نداره مثلا انلاین شاپ لباس یا لاین های زیبایی