دماغم بزرگ خیلیییییی . نیم رخش قوس داره مث عملی و کوچیکه درازا نداره ولی از رخ پهن و گوشتیه نصف صورتمو گرفته . اصلا بهم نمیاد . قدیما دوستام همیشه مسخره میکردن میگفتن دماغ خرس داری یا دماغ گنده ای . وقتی میخندم بیشتر کش میاد و شبیه کف دست میشه . خودم شاغلم . تو حسابم ۲۰۰ دارم . طلا خونه ماشین دارم . ولی عمل نمیکنم . اخه بچه دارم . متاهلم .۳۴ سالمه . برنامه های زیادی برای اینده دارم هزارتومنم هدر نمیدم . میخوام خونه رو عوض کنم ماشینو عوض کنم . کارم اشتباهه ؟با دماغمم مشکلی ندارم .اعتماد ب نفسمو دارم برامم مهم نیس. ولی میبینم اطرافم یکی منو میبینه ب دماغم زوم میشه .ولی باز مهم نیس ناراحت نمیشم اصلااا ب کتفم نیس. بقیه میگن عمل کن قبلاهاا . الان نمیگن . ب نظرتون بکنم یعنی ؟ الان شهر ما عمل بینی ۱۰۰ تومن شده . من برنامه ها دارم اخه
اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚 اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️ اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺