2777
2789

واسه تولدم هیچ کاری نکرد دریغ از یه کادو

ماه بعدشم تولد اونه منم هیچ کاری نمیکنم هیچی

و واقعا نمیتونم درکش کنم...

دنیای دیوونه ها ؛دنیای دوست داشتنه❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید پولش رو نداشته 

شاید انقد تو زندگی فکرش درگیره و مشکل داره که نتونسته بیاد... 

شاید قراره چند روز بعد هدیه تو بیاره...

تبریک گفت؟

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

تو خوشی ک همه هستن 

ببین تو روزای سختت کی کنارته دوستای من برای هر تولد هر سال کیک و کادو و سوپرایز مادرم ک فوت شد ۶ماااه تو خونه تنها و غریب موندم 

من اسم اینارو دوست نمیزارم و‌بلعکس با کسایی دوس شدم ک تولد مولد برام نگرفتن اما انقدر تو روزای سختم یاریم کردن ک حس نکردم تنهام 

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

شاید پولش رو نداشته شاید انقد تو زندگی فکرش درگیره و مشکل داره که نتونسته بیاد... شاید قراره چند روز ...

چرا تبریک گفت و همو دیدیم 

و برام جای تعجب بود دوست صمیم هم هست مثلا:/

بعد واسه دفاعش من رفتم و بهم گفت واسش گل ببرم

راست میگه شاید میخواد چند روز دیگه کادوتو بده اینم هست احتمالش

شده منم تولد دوستم بوده 

اما اون دوره واقعا نمی تونستم ببینمش

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
تو خوشی ک همه هستن ببین تو روزای سختت کی کنارته دوستای من برای هر تولد هر سال کیک و کادو و سوپرایز م ...

تو روزای سخت کنارم بود خدایی

ولی اینم ناراحتم کرد 

چون توقع داری حداقل یه کاری کنن آدمای نزدیک زندگیت

تو روزای سخت کنارم بود خداییولی اینم ناراحتم کرد چون توقع داری حداقل یه کاری کنن آدمای نزدیک زندگیت

پس اون مهمه 

شاید از نظر عاطفی سرده باید موتورشو روشن کنی 

شاید پول نداشته 

شاید یادش رفته 

شاید اصلا روز سخت اونه و درگیره

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

چرا تبریک گفت و همو دیدیم و برام جای تعجب بود دوست صمیم هم هست مثلا:/بعد واسه دفاعش من رفتم و بهم گف ...

وقتی تبریک گفته پس براش مهم بودی و اون تاریخ  و اون روز یادش بوده

ببین تو سختی ها کنارت بوده؟ 

سختی ها مهم تره

پس اون مهمه شاید از نظر عاطفی سرده باید موتورشو روشن کنی شاید پول نداشته شاید یادش رفته شاید اصلا رو ...

شاید....

بنظرم پول نداشته چون وضع مالیشون خوب نیست