2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو مصاحبه کارگردانش خوندم نقی قهرمان فیلم میشه

اینجوری ک خیلی هندی بازی میشه 😕

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
خدا داعش و لعنت کنه انشالله ما که فیلمش  و میبینیم این حالیم کافر به حال اون بندگان خدایی که تج ...

واقعا😔

فکر کردی میتونی منو ناراحت کنی؟بدبخت؛من خودم همیشه ناراحتم....!

قشنگ آدم حس میکنه که اینا وحشت کردن نکنه گرفتار داعش و تجاوز به زن و بچه شون بشه

... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

دارم میلرزم هنوز واااای خداییش چقدر امنیت خوبه خداروشکر که کشورمون امنه و این ماجراهارو نداریم  ...

باز اسراییلی ها شرف دارن به داعش 

داعش پسته پسته

اگر دلتان شکسته . اگر صدمه دیده اید . اگر کسی باعث گریه تان شده . بهترین کار این است که خودتان را از کینه خالی کنید.ازاد گردید همه چیز را به خدا واگذار کنید . او همیشه بهترین پاسخ را خواهد داد . در دنیا هیچ عملی گم نمی شود و به صاحبش باز میگردد... خدا بدی بدان را و مکر مکاران را...به طریقی بی نظیر به خودشان باز خواهد گرداند.......فقط صبور باشید
خدا داعش و لعنت کنه انشالله ما که فیلمش  و میبینیم این حالیم کافر به حال اون بندگان خدایی که تج ...

اره والا خیلی وحشتناکن خدا نابودشون کنه..هی توهم میزنم الان میان ‌پشت درمون😢

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
قشنگ آدم حس میکنه که اینا وحشت کردن نکنه گرفتار داعش و تجاوز به زن و بچه شون بشه

مگه ندیدی اخرش داعشیا گفت اینجا چندتا زن و دوتا حوری(منظورش دخترای نقی بود)داریم بیاین اینجا بهشته😳

واقعا چی کشیدن سوریه ایا و عراقیا

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞
اونجا که گفت دو تا حوری داریم. 😢😢

اره گثافطای بی پدر و مادر

... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

بخدا جنگ جنگه  اصلا نمیتونم تصور کنم یه لحظه حتی تو این شرایط باشم

من خودمو میکشم قبل ایکه جنگ بشه.بخدا خیلی سخته وای خدانکنه

فکر کردی میتونی منو ناراحت کنی؟بدبخت؛من خودم همیشه ناراحتم....!

ریما رامین فر نوشته بود تو پیجش اتفاقات هیجان انگیز در راهه.فردا هم فکر کنم قسمت اخرشه

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢