تو سونوگرافی شنیدم که سهیلا اکبری متخصص زنان که نوبتش هم اصلا گیر نمیاد امروز یه خانم باردار که زایمان داشته رو عمل کرده دو تا دخترش زنده موندن اما مامانشون فوت شده
خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو... یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...
و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید! تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤
و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید! تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤
سالی که من زایمان کردم فک کنم چند مورد داشت نمیدونم همین پزشک بود یا نه ولی بچه و مادر هر دو فوت شد ...
خودمم مشکل قلبی و فشار بالا داشتم زایمان پرخطر دکتر قبلش اومد بالاسرم گفت زایمانت خیلی خطرناکه همین الان بهت بگم که بدونی اینو گفت و رفت همون لحظه از ترس باز فشارم رفت بالا زایمانم یه روز افتاد عقب واقعا برا این دکترای نفهم متاسفم خواست به کشتنم بده
خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو... یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...