2777
2789
عنوان

خرم آبادیا بیاین ببینم

124 بازدید | 14 پست

تو سونوگرافی شنیدم که سهیلا اکبری متخصص زنان که نوبتش هم اصلا گیر نمیاد امروز یه خانم باردار که زایمان داشته رو عمل کرده دو تا دخترش زنده موندن اما مامانشون فوت شده 

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

خب 

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم شنیدم

علتش میدونی چی بوده؟ قصور؟

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

دوقلو. دلیلش نگفتن ؟

نه والا فقط شنیدم دستگیر شده

دعا میکردم دروغ باشه

ازین اتفاقا متاسفانه زیاد پیش میاد

طفلی بچع ها

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

دعا میکردم دروغ باشه

سالی که من زایمان کردم فک کنم چند مورد داشت نمی‌دونم همین پزشک بود یا نه ولی بچه و مادر هر دو فوت شدن 

الانم فقط شنیدم...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

سالی که من زایمان کردم فک کنم چند مورد داشت نمی‌دونم همین پزشک بود یا نه ولی بچه و مادر هر دو فوت شد ...

خودمم مشکل قلبی و فشار بالا داشتم زایمان پرخطر دکتر قبلش اومد بالاسرم گفت زایمانت خیلی خطرناکه همین الان بهت بگم که بدونی اینو  گفت و رفت همون لحظه از ترس باز فشارم رفت بالا زایمانم یه روز افتاد عقب واقعا برا این دکترای نفهم متاسفم خواست به کشتنم بده

خودمم مشکل قلبی و فشار بالا داشتم زایمان پرخطر دکتر قبلش اومد بالاسرم گفت زایمانت خیلی خطرناکه همین ...

شاید باورت نشه 

اما من بخاطر همینا سزارین نکردم 

رفتم طبیعی...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨