2777
2789
عنوان

آقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 100 پست
همه ی اینا توجیح کردنهکسی ک یکیو دوس داره تو سخترین شرایط هم اولیت اولش باید عشقش باشه

ی سوال دیگه این ک من هدیه میدم و ایشون حتی ی شاخه گلم نگرفته خسیسه یا همون داستان نبودن اولویت و احساسه؟

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
عشقی نیس..مچکرم از صحبتاتون ..فک میکنم تا حدودی بهتره ب خودم احترام بذارم و فاصله بگیرم .

بله دقیقا خودتون رو مثل یک ملکه بدونین دنبال کسی باش ک برا داشتنت براش ارزو باشه

هر چقد برات وقت گذاشت همونقد براش وقت بزار

همونقد دوسش داشته باش ک دوست داره....

کاربر اقا

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بله دقیقا خودتون رو مثل یک ملکه بدونین دنبال کسی باش ک برا داشتنت براش ارزو باشههر چقد برات وقت گذاش ...

خب خانوما احساسی ترن و قاعدتاً ی رابطه بیشتر با ابراز محبت ی زن میگرده ..ولی شایدم افکار من اشتباس 

ی سوال دیگه این ک من هدیه میدم و ایشون حتی ی شاخه گلم نگرفته خسیسه یا همون داستان نبودن اولویت و احس ...

همون داستان اولویت و ارزش گذاشتنه

خدا شاهده پسری یکیو واقعی بخواد برا خوشحال کردنش حتی پول هم نداشته باشه قرض میکنه...

کاربر اقا
همون داستان اولویت و ارزش گذاشتنهخدا شاهده پسری یکیو واقعی بخواد برا خوشحال کردنش حتی پول هم نداشته ...

من هیووقت درخواستی نداشتم ولی خوشحال مبشدم ی شاخه گل حداقل..خب ب نظر کافی بود دیکه بهتره آگاه شم..مچکرم

خب خانوما احساسی ترن و قاعدتاً ی رابطه بیشتر با ابراز محبت ی زن میگرده ..ولی شایدم افکار من اشتباس

بله مردا اندازه ی خانوما احساسی نیستن

ولی با کارهایی ک میتونه انجام بده ثابت میکنه چقد دوسش داره. مثلا همین که وقت بزاره ب حرفاش گوش بده بهش توجه کنه کافیه

کاربر اقا
بله مردا اندازه ی خانوما احساسی نیستنولی با کارهایی ک میتونه انجام بده ثابت میکنه چقد دوسش داره. مثل ...

ازش بخوام وقت میزاره..ب حرفامم کامل گوش میده..همیشه حتی پیگیری میکنه حرفایی ک میزنمو..ولی این رفتارشو نمیتونم بپذیرم ..و توضیحی بدم..با این ک چند باری بهش اعتراض کردم..نمیدونم واقعیت ماجرا کجاس..ولی هر چی هست داره خستم میکنه

ازش بخوام وقت میزاره..ب حرفامم کامل گوش میده..همیشه حتی پیگیری میکنه حرفایی ک میزنمو..ولی این رفتارش ...

تو رابطه ای ک احساس خستگی کردی و حس کردی حال دلت خوش نیس هر چی زودتر تموم کنی بهتره

کاربر اقا