مرمریتا مدیر عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 1537 عنوان آقایون | مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 100 پست آیا واقعا شرایط کاریتون اولویتتونو مشخص میکنه؟ و این ک ی روز گرمید ی روز نیستید عادیه؟ باید درکتون کرد یا فهمید ک علاقه ای ندارید بهمون؟ میشه ی بار برای همیشه بگید چیو باور کنیم ..زنگ میزنیم جواب نمیدین و ی روز کامل غیب میشید چ توجیحی داره؟ این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی 1404/07/07 | 22:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرمریتا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 1537 همه ی اینا توجیح کردنهکسی ک یکیو دوس داره تو سخترین شرایط هم اولیت اولش باید عشقش باشه ی سوال دیگه این ک من هدیه میدم و ایشون حتی ی شاخه گلم نگرفته خسیسه یا همون داستان نبودن اولویت و احساسه؟ این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
parsa۱۳۶۵ عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 1892 عشقی نیس..مچکرم از صحبتاتون ..فک میکنم تا حدودی بهتره ب خودم احترام بذارم و فاصله بگیرم . بله دقیقا خودتون رو مثل یک ملکه بدونین دنبال کسی باش ک برا داشتنت براش ارزو باشههر چقد برات وقت گذاشت همونقد براش وقت بزارهمونقد دوسش داشته باش ک دوست داره.... کاربر اقا
مرمریتا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 1537 بله دقیقا خودتون رو مثل یک ملکه بدونین دنبال کسی باش ک برا داشتنت براش ارزو باشههر چقد برات وقت گذاش ... خب خانوما احساسی ترن و قاعدتاً ی رابطه بیشتر با ابراز محبت ی زن میگرده ..ولی شایدم افکار من اشتباس این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
parsa۱۳۶۵ عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 1892 ی سوال دیگه این ک من هدیه میدم و ایشون حتی ی شاخه گلم نگرفته خسیسه یا همون داستان نبودن اولویت و احس ... همون داستان اولویت و ارزش گذاشتنهخدا شاهده پسری یکیو واقعی بخواد برا خوشحال کردنش حتی پول هم نداشته باشه قرض میکنه... کاربر اقا
مرمریتا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 1537 همون داستان اولویت و ارزش گذاشتنهخدا شاهده پسری یکیو واقعی بخواد برا خوشحال کردنش حتی پول هم نداشته ... من هیووقت درخواستی نداشتم ولی خوشحال مبشدم ی شاخه گل حداقل..خب ب نظر کافی بود دیکه بهتره آگاه شم..مچکرم این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
parsa۱۳۶۵ عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 1892 خب خانوما احساسی ترن و قاعدتاً ی رابطه بیشتر با ابراز محبت ی زن میگرده ..ولی شایدم افکار من اشتباس بله مردا اندازه ی خانوما احساسی نیستنولی با کارهایی ک میتونه انجام بده ثابت میکنه چقد دوسش داره. مثلا همین که وقت بزاره ب حرفاش گوش بده بهش توجه کنه کافیه کاربر اقا
parsa۱۳۶۵ عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 1892 من هیووقت درخواستی نداشتم ولی خوشحال مبشدم ی شاخه گل حداقل..خب ب نظر کافی بود دیکه بهتره آگاه شم..مچ ... ایشالله حال دلتون همیشه شاد باشه و در انتخاب بعدی دقت کنی کاربر اقا
مرمریتا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 1537 بله مردا اندازه ی خانوما احساسی نیستنولی با کارهایی ک میتونه انجام بده ثابت میکنه چقد دوسش داره. مثل ... ازش بخوام وقت میزاره..ب حرفامم کامل گوش میده..همیشه حتی پیگیری میکنه حرفایی ک میزنمو..ولی این رفتارشو نمیتونم بپذیرم ..و توضیحی بدم..با این ک چند باری بهش اعتراض کردم..نمیدونم واقعیت ماجرا کجاس..ولی هر چی هست داره خستم میکنه این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
مرمریتا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 1537 ایشالله حال دلتون همیشه شاد باشه و در انتخاب بعدی دقت کنی ممنون از وقتتون و توضیحاتتون این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
parsa۱۳۶۵ عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 1892 ازش بخوام وقت میزاره..ب حرفامم کامل گوش میده..همیشه حتی پیگیری میکنه حرفایی ک میزنمو..ولی این رفتارش ... تو رابطه ای ک احساس خستگی کردی و حس کردی حال دلت خوش نیس هر چی زودتر تموم کنی بهتره کاربر اقا