2777
2789
عنوان

آقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 100 پست
پس چیکار کنم؟ بعد دو روز مثلا بیاد بگه سلام باید مهربون باشم همچنان؟ خب قطعا منم سرد میشم منم فاصله ...

کاملا معمولی باهاش صحبت کنید

اگه هم گفت سردی و اینا بهش دلایل خودشو بگید

أَلسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلی اِبنِ موسَی أَلرّضٰآ أَلمُرتَضٰی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم احساسیم ولی بعد از ضربه ای که تو رابطه ای خوردم این کتاب رو خوندم و دیدم چقدر خودم اشتباه عمل کر ...

فک میکردم صادقانه پیش بری بهتره..ولی باید گاهی نباشی 

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
شما فرق داری...واسه یه مرد عاشق اینجوری قضیه پیش نمیرهاگه واقعا عاشق باشه اولویتش میشه اون خانوم امک ...

اره اینو میتونم بپذیرم ک براش جدی نباشه تا این ک شخصبت ناسالمی داشته باشه

منطقی بود

آره اون وقت هایی که خوب میشه واسه اینه ک رابطه ادامه پیدا کنه چون اگه همیشه بد باشه تو کات میکنی قطعا،در نتیجه بازی روانی راه میندازه یعنی یه وقتایی خوبه یه وقتایی بی محلی میکنه چرا؟که تو وابستش بشی 

حالا وقتی وابسته شدی راحت تر با توقعاتی که ازت داره کنار میای و خواسته هاش رو قبول میکنی

همش همینه ساده نباش عزیزم و زود اعتماد نکن میدونم خودتم اینارو فهمیدی فقط چون دوسش داری نمیخوای باور کنی

...

فک میکردم صادقانه پیش بری بهتره..ولی باید گاهی نباشی

صادق باش ولی اگاهی باعث میشه پخته رفتار کنی. همه سوالاتی که داری از بقیه میپرسی جوابش تو اون کتاب هست. پی دی افش تو نت هست سرچ کن.

کاربری دست دو نفر است

بله دقیقا شک نکن

این ک شغلشون آزاده و مثل ی کارمند روتین نیست و نمیتونه همیشه وقت داشته باشه ..گاهی نبودنش بخاطر نوسانات شغلیه بهونس؟ من اینقد ساده بودم پذیرفتم؟سعی کردم درکش کنم داره زحمت میکشه

میخوام ولی نمیتونم‌باور کنم

بگو برام خواستگار اومده دارن تحقیق میکنن میگن پسره خوبه منم رفتنی شدم دیگه  ببین چی میگه اگه گفت خوشبخت بشی برو دیگه.اگه گفت پس من چی ناراحت شد از دستت.ادامه بده.

آره اون وقت هایی که خوب میشه واسه اینه ک رابطه ادامه پیدا کنه چون اگه همیشه بد باشه تو کات میکنی قطع ...

بله دقیقا چون علاقه ای هست ..نمیخوام‌بپذیرم حقبقت‌

این ک شغلشون آزاده و مثل ی کارمند روتین نیست و نمیتونه همیشه وقت داشته باشه ..گاهی نبودنش بخاطر نوسا ...

همه ی اینا توجیح کردنه

کسی ک یکیو دوس داره تو سخترین شرایط هم اولیت اولش باید عشقش باشه

کاربر اقا
صادق باش ولی اگاهی باعث میشه پخته رفتار کنی. همه سوالاتی که داری از بقیه میپرسی جوابش تو اون کتاب هس ...

مچکرم حتما امشب شرو به  مطالعه میکنم

بگو برام خواستگار اومده دارن تحقیق میکنن میگن پسره خوبه منم رفتنی شدم دیگه ببین چی میگه اگه گفت خوش ...

بهتره خودمو‌ سنگ‌ رو یخ نکنم😅😂قطعا اهمیتی نمیده..

همه ی اینا توجیح کردنهکسی ک یکیو دوس داره تو سخترین شرایط هم اولیت اولش باید عشقش باشه

عشقی نیس..مچکرم از صحبتاتون ..فک میکنم تا حدودی بهتره ب خودم احترام بذارم و فاصله بگیرم .