2777
2789
عنوان

آقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 100 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خب ایشون درست میگن ببین رفتارش باهات چطوره برنامش برا اینده چیه اصلا تو رو تو زندگیش میبینه یا نه قو ...

نه تو آینده اش نیستم...و راسش میترسم واضح بپرسم ک فک نکنه قصد دارم آویزونش شم..ولی تمام بزنامه های آیندش تنهاییه

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
ببینید اون میدونه شما درگیرشید و دوسش دارین و کمال سو استفاده رو داره میکنهساده نباشید انقد

این اصا قشنگ نیس..خب چرا وقتی میدونه علاقه ای هست باید رنجش ایجاد کنه؟ این قطعا اخلاق ی ادم سالم نیس

دوس نداشتم ولی گویا باید اینگونه بود

منم احساسیم ولی بعد از ضربه ای که تو رابطه ای خوردم این کتاب رو خوندم و دیدم چقدر خودم اشتباه عمل کردم. ذهن ما خانوما با اقایون فرق داره. تو کتاب خیلی خوب توضیح میده که اگه همیشه پیامشو جواب بدی هر موقع تماس گرفت جواب بدی دیگه یه مرد نادیده ات می گیره. خیالش راحت میشه همیشه هستی. دیگه تلاش نمی کنه.

اقایون ذهنشون تقسیم بندی داره یه فایل فقط مربوط بله عشق و رابطه است میتونن تمام روز کنار بگذلرند و به کارای دیگه شون برسن. خانما ذهنشون یه اتاق بازه که همه چیز تو همون اتاقه. بنابراین وقتی عاشق بشن و درگیر رابطه تمام ذهنشون رو پر می کنه. باید یاد بگیری مدیریت کنی احساستو تا نتیجه خوب بگیری

کاربری دست دو نفر است

خب واقعیت زندگیامون یکنواخت نیس منم خودم ی وختایی شاید نرسم ولی قطعا لعدش توضیح میدم سعی میکنم جبران ...

شما فرق داری...

واسه یه مرد عاشق اینجوری قضیه پیش نمیره

اگه واقعا عاشق باشه اولویتش میشه اون خانوم امکان نداره غیر از این باشه اگه غیر از این باشه یعنی رابطه براش جدی نیست

...

من وشوهرم ۲ ماه با هم دوست بودیم همش در مورد اینده صحبت میکردیم.حتی میگف چندتا بچه دوس داری وازاین ح ...

نه متاسفانه این رابطه اینجوری نیس

اگه کسی عاشق یکی باشه و واقعا دوسش داشته باشه اولویت اولش میشه. هر چقدم سرش شلوغ باشه بازم براش میتو ...

پس همینقد واضح اولویت نیسم و مهمم نیسم ..صرفا وقت پر کن هستم و برای همین نمیخواد از دست بده.

اصلا پیگیر نشید

پس چیکار کنم؟ بعد دو روز مثلا بیاد بگه سلام باید مهربون باشم همچنان؟ خب قطعا منم سرد میشم منم فاصله میگیرم..پس چیو درک کنم

2791
2779
2792