2777
2789
عنوان

آقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 100 پست
خب یجایی حس میکنی نکنه دوست نداره و نمیتونه بیان کنه یا اصا کی بفهمیم داریم درک میکنیم با داریم بهش ...

دوستتون نداشته باشه حتما میگه

أَلسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلی اِبنِ موسَی أَلرّضٰآ أَلمُرتَضٰی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کتاب زنان زیزک رو بخون. اشتباهه همیشه اینطور در دسترسشی. همیشه جواب تلفنشو میدی. مشغول خودت و کار خو ...

دوس نداشتم ولی گویا باید اینگونه بود

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
ادم همیشه اینجوری شلوغ نمیشه. میتونه از قبل اطلاع بده خیلی اوقات

حپاقل بعد ی روز میتونه ب تماس بی پاسخت ی واکنشی بده..

ببینید تا طرف نشناسیم همه چیز فقط حرفه شاید اصن ادم خوبیم باشه در کل شناخت خودتون مهمه نه حرف نینی س ...

خب ایشون درست میگن ببین رفتارش باهات چطوره برنامش برا اینده چیه اصلا تو رو تو زندگیش میبینه یا نه قولی بهت داده یا نه میگه شریک زندگیمی یا نه خب صحبتایی که باهات میکنه مهمه خودت بهتر باید بدونی اخلاق ورفتارش نشون میده دیگه.

اون اگه بخواد بین شلوغ ترین روزش هم برای تو وقت پیدا میکنهوقتشو به خاطر تو خالی میکنهاگه بخواد اینکا ...

رفتارش وقتی میبینمش خوبه ولی اینجور وقتا هم پیش میاد .

ببینید تا طرف نشناسیم همه چیز فقط حرفه شاید اصن ادم خوبیم باشه در کل شناخت خودتون مهمه نه حرف نینی س ...

اره شاید دارم وقت کشی میکنم یوخت نرم خودم پیگیر شم😂

خب ایشون درست میگن ببین رفتارش باهات چطوره برنامش برا اینده چیه اصلا تو رو تو زندگیش میبینه یا نه قو ...

من وشوهرم ۲ ماه با هم دوست بودیم همش در مورد اینده صحبت میکردیم.حتی میگف چندتا بچه دوس داری وازاین حرفا.سریع هم عکسم وبه پدر مادرش نشون داد اومدن خواستگاری.

شوهر ب نظرت ابنقد سوال پیش میومد؟ مشخصه شوهر نیست

اگه کسی عاشق یکی باشه و واقعا دوسش داشته باشه اولویت اولش میشه. هر چقدم سرش شلوغ باشه بازم براش میتونه وقت بزاره

غیر این باشه یعنی براش سرگرمیه

کاربر اقا
اتفاقا همیشه همینهمگه میشه یه نفر عاشق باشه و ندونه چطور باید رفتار کنه؟

خب واقعیت زندگیامون یکنواخت نیس منم خودم ی وختایی شاید نرسم ولی قطعا لعدش توضیح میدم سعی میکنم جبران کنم

2791
2779
2792