2777
2789
عنوان

فیلم سینمایی ایرانی خوب چی هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 20396 بازدید | 63 پست
فراری جدید اومده خوبه  من و شارمین هم طنزه

فراری رو میشه دانلود کرد ؟؟ 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از یوتوب بلد نیستم ولی با نت فورجی سیمکارتم از تلگرا م ۱۰ دقیقه هم طول نمیکشه با وای فایمم قبلا دانل ...

منم با فرجیه گوشیم دان کردم تو نیم ساعت دوتا فیلمو برام دانلود کرد اما رایگان نبود بسته ی 6 ماهمو تموم کرد 

از نظر بدترین فیلم پنج سال اخیر که دیدم -نگار -مادر قلب اتمی  بود

واقعا مادر قلب اتمیم داغووون بود 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
واقعا مادر قلب اتمیم داغووون بود 

به نظر من چهره های معروف در مقابل مردم مسیولن

من واقعا فیلم نگار رو به حساب فروتن دیدم

و فیلم مادر قلب اتمی رو رو حساب بازی گلزار و علیدوستی

هردو افتضاحححح

خدایا شکرت
به نظر من چهره های معروف در مقابل مردم مسیولن من واقعا فیلم نگار رو به حساب فروتن دیدم و فیلم مادر ...

ب خاطر اینکه فیلمشون پر فروش شه چهره هارو میارن 

فیلم رگ خواب رو خیلییی  دوس داشتم یه واقعیت تلخ به زیبایی به تصویر کشیده شده بود

پایان باز نبود که؟ 😂