2777
2789

از اثرات سرماخوردگی و افتادن تو خونه پرسیدن این فضولیاست😅

شماها هفته ای چندبار خونه رو تمیز می‌کنید چند نفر خانوادتون چقدر بهم میریزه خونه اونایی ک مث من شاغلن و درسم میخونن چی 

من بچه ندارم خودم ولی کارام خیلی زیاده

چیکارا می‌کنید برای تمیزکاری خونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ظرف که هر روز ماشین لباسشویی دو تا سه بار در هفته گردگیری هر روز جاروبرفی دو بار در هفته دستشویی هم هر روز

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

مامانم هر روززززززز 

جارو و گرد گیری یک روز در میان

ولی آشپزخانه مث ظرفو گاز و ... هر روز 

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

دو نفریم ولی دوتا شلوغ کار و بی نظم 

هر روز تمیز کنم کمه 

😒

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بعضی کارا ماهیانست بعضیاش هفتگی و بعضیا روزانه برحسب اینا انجام میدم دیگه  البته جارو کشیدن سه روز یبار 

آدم ها فکر می‌کنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!           اما حقیقت ندارد...                                                               اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!

2790
2778
2791
2779
2792