2777
2789
عنوان

تا حالا از امام زمان نشونه دیدید🙂

193 بازدید | 14 پست

دوستان من کافر نیستم تازگیام نماز شروع کردم ولی نمیدونم چرا راجب امام زمان همیشه یه شکی دارم😑 شاید چون بارها ازش کمک یا نشونه خاستمو بهم نداده  نمیدونم..😶

بله شکر خدا هربار بهشون توسل کردم مشکلم حل شده 

میتونید از تاپیک پربازدید استفاده کنید بخونید مطالبش رو 

شک داشتن هم  دلیل بر بی‌ایمانی نیست، خیلیها توی مسیر معنوی این حس رو تجربه می‌کنن .ممکنه شیطان هم وسوسه و گمراه کنه

گاهی نشونه ها و کمکهای امام زمان (عج) همون لحظه‌ای که ما می‌خوایم ظاهر نمی‌شن، چون حکمتش متفاوته یا بعدها متوجه می‌شیم.

اینکه شروع به نماز کردین  خودش بزرگترین نشونه‌ لطف خدا و توجه امام زمان (عج) بهتون هست 

مهم اینه ادامه بدین  و با دل پاک از خدا و امام زمان عزیزمون  کمک بخواین ، مطمئن باشید  بی جواب  نمی‌مونید 💖

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

بله من دیدم 

ولی نمیگم جریان شو🤐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره سر شفای مامانم 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

دوره آشنایی با آقا صاحب الزمان عج مهندس طلبه ثبت نام کن مجازیه کلا 16 جلسه ربع ساعته سوالیم داشتی جواب میدن پشتیبانی 

بله من خیلی جاها..... ♥️

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

تنها کسی که هیچ جوره تو کتم نمیره که نباشه امام زمانه:) 

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

من یه بار توی خواب دیدم. زن داییم هم همینطور. یه خانم هم همسایمون بود، توی مسجد جمکران دیدشون، ولی بیهوش شد.

باید از گربه های له شده کف خیابون پرسید ، اون ور خیابون چی داشت، که این ور نداشت؟

یعنی چی آدم خاصی

دو پرنده خیلی سفید و نورانی 2 بار اتفاق برام میوفته

که مادرم داشته دعا میکرده یهو صدام میکنه میگه بازم این پرنده ها

12 شب بود

از ربات پرسیدم گفت 3 تا نشونه هست

پیامی برات داره که مراقبته خدا و معنوی هست

یعنی تو قلبت پاکه 

درکل نشونه خوبیه یعنی راح ات درسته و ادامع بده

و تو تاریکی خدا همراته

این پرنده ها هم فرشته هستن

یک بار توی جنگ اومدن 5 دقیقه

دیروزم 10 دقیقه بود و بعدش غیب شون زد