2777
2789
عنوان

شوهر اینجوریو چیکار کنم باهاش

332 بازدید | 16 پست

عقدیم 

همیشه من میگفتم بهش بیا دنبالم و ب زور میمد (البته ب جز پنجشنبه ها ک اون میگه)

یعتی اگ من نگم تو طول هفته اون هیچی نمیگه

از جمعه من نگفتم ببینم اون میگه و هنوزم که هنوزه همو ندیدیم 

راهمون دور نیست اصلا

بهش بگو 

شوقی نداره؟!

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه دارم و از خدامه.و چرا فک میکنی بدم میاد و فلان اینا

خب بگو نشون بده بهم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

راهش فقط جداییه

چون براش مهم نیستی

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

خواهر زاده ی من هم همش به شوهرش گیر میده که نمیاد بریم بیرون بگردیم ،در خالی که شوهرش دوشبفت کار می‌ ...

اره این حرف درسته وقتی دو شیفت کار میکنه اوکی 

ولی این ک هرشب پیش دوستاش میره رو نمیتونم منم ازش توقع نداشته باشم

اره این حرف درسته وقتی دو شیفت کار میکنه اوکی ولی این ک هرشب پیش دوستاش میره رو نمیتونم منم ازش توقع ...

الویتش نیستی الان درستش نکنی تا آخرش همین آش و همین کاسه اس

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
اره این حرف درسته وقتی دو شیفت کار میکنه اوکی ولی این ک هرشب پیش دوستاش میره رو نمیتونم منم ازش توقع ...

از الان دیگه یادش بده ،دوستی واقعا دردسر داره اعتیاد،الکل،ورفیق بازی از همین شب نشینی ها شروع میشه نزار بره پیش دوستاش اگر دلش دورهمی می خواد با فامیل رفت وامد کنین