2777
2789
عنوان

قد بلند

137 بازدید | 23 پست

خانوما به نظرتون یه خانم با چه قدی بلند حساب میشه؟

من قدم 170 هست وزنم الان 62 ولی قبلا 52 بودم

چاق شدم الان یکم باید رژیم بگیرم

با اینکه قدم 170 هست اصلا احساس بلند بودن نمیکنم زیاد 

دلم میخواست کاش قدم 180 بود 

16 سالمه

میشه تا 20 سالگی 180 بشم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ۱۷۳

حالا که تا اینجا اومدی، لطفا یه صلوات واسه سلامتی امام زمان و حاجت‌رواییِ خودم و خودت بفرست.🙂 تا اطلاع ثانوی همه‌ی حق‌های دنیا با شماست، پس لطفا واسه‌ی بحث کردن ریپ نزن✋️

جا داری دختر جان ..

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

حخخخ. منم ۱۷۰ ام خوبه دیگه نردبون میخای باشی مگه ۱۸۰ 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

همینجور ادامع بدی ماشالله دیگع کسی نمیتونع جلوتو بگیرع 😊

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت

قد وقتی بلند باشه لباس خیلی تو تن قشنگ تر هستناشکری نکن

آره لباس بیشتر میاد ولی نه با استایل های ایرانی به استایل ایرانی قد متوسط بیشتر میاد

تو رو جون هرکی دوست داری لایک نکن😂❤️