2777
2789
عنوان

توصیه های جامع برای از پوشک گرفتن بچه هامون

| مشاهده متن کامل بحث + 37137 بازدید | 172 پست
چه خبر؟ 

والا بيخيال شدم ديدم همكاري نميكنن باشه و چشم الكي ميگن ترسيدم بهشون فشار بياد فعلا كنسل كردم تا يكي دوماه ديگه 😞 

ولي جالبيش اينجاس كه وقتي بهشون نميگم جيش داشتين بگين در روز شايد يه بار بيان دستمو بگيرن و بگن مامان جيش و ميبرنم دم دسشويي واقعا گيج شدم كه اونموقع ببرمشون داخل يا نه يه بار بردم كاري نكردن و اومدم بيرون 

شروع كردم به قصه گفتن و بازي تا تو دهنشون ثبت بشه فقط

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

سلام خانومی من با پسرم سر از پوشک گرفتن به مشکل خوردم دوسال 6  ماه داشت شورع کردم یکی ماه خیلی خوب بود مدام میگفت دستشویی داره تو هر موقعیتی وختی شب هم بیدار میشد خودش میگفت و شب خشکه خشک بود ومن خیلی خوشحال بودم که راحت از پوشک گرفتمش کم کم شروع کرد تو.شلوارش جیش کردن تا الان که 4ماه میگذره اصلا نمیگه وتو شلوارش جیش میکنه ومن خودم باید ببرمش دستشویی و شب هم تو جاش جیش میکنه و دیگه خودش نمیگه گلافم کرده 

خدایا خودت رو عشقه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانومی من با پسرم سر از پوشک گرفتن به مشکل خوردم دوسال 6  ماه داشت شورع کردم یکی ماه خیلی ...

عزیزم منم همین مشکل شما رو داشتم اصلا دوباره مونده بودم پوشکش کنم یا نه

حتی از حرصم چند بار پوشکش کردم حتی اعتراض هم نمی‌کرد راحت می‌خوابید براش ببندم 

اما دیدم اینجور نمیشه باز گذاشتمش چند بار خودش رو هی خیس کرد بزوووور خودم کنترل میکردم چیزی نگمش 

می‌بردم میشستمش و براش میگفتم شلوارت بو میگیره، دیگه بلدی بری جیش، جیشها دوس دارن برن تو دستشویی پیش مامانشون و....

کم کم اثر کرد

الان دوباره خوب شده فعلا 

برگشت پذیری هم طبیعیه 

اصلا نگران نشو 

بزار دوباره خودش بهت خبر میده 

حساسش نکن

سوالی داری بپرس عزیزم بتونم کمک میکنم 😘

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
عزیزم منم همین مشکل شما رو داشتم اصلا دوباره مونده بودم پوشکش کنم یا نه حتی از حرصم چند بار پوشکش ک ...

من که دغ کردم دقیقا منم تو چندتا مراسم پوشکش کردم چون هیچی نمیگفت الان یک ماه و نیم دیگه 3سالش میشه هنوز انگار نه انگار میگم چرا جیش. می کنی تو شلوارت تو که میرفتی دستشویی میگه نمیخوام برم دستشویی دیشب میگم ببین داداش رفت دستشویی تو شلوارش جیش نکرد زد زیر گریه گفت نمیخوام برم دستشویی . از اولش که شروع کردم از پوشک بگیرمش و روز دوم دیگه جواب داد بدتر شده انگار نه انگار حتی جایزه هم بهش میدم اما نمیگه میترسم خونه کسی برم خرابکاری کنه دییونم کرده

خدایا خودت رو عشقه
من که دغ کردم دقیقا منم تو چندتا مراسم پوشکش کردم چون هیچی نمیگفت الان یک ماه و نیم دیگه 3سالش میشه ...

عزیزم همه اینا که گفتی رو منم گذروندم و میفهمم چی میگی

چند تا توصیه برات دارم 

⁦✔️⁩من هم بزور دستش می‌کشیدم ببرمش‌ نمیومد جایزه و وعده وعید هم اثر نداشت

پس خودم رو زدم بی‌خیالی دیدم چند جا رو که تو خونه نجس کرده باید آب بکشم، پس گذاشتم آزاد باشه تا خودش بدش بیاد بعد چند روز دوباره باهام اومد

مثلا میومد می‌گفت مامان اونجا جیش کردم رو فرش خیییلی خونسرد میگفتم جدی؟ آخی جیشها گناه دارن دوس داشتن ببریشون تو خونشون دستشویی بعد می‌بردم میشستمش و بدون هیچ تذکر و دعوا ولش میکردم دید حساس نیستم خودش خبر داد

⁦✔️⁩برای غیر از خونه خودم من هم برای بیرون و مهمونی تا چند وقت پوشکش میکردم بعد که دیدم کنترل ادرارش داره تایم بیشتری میشه باز گذاشتمش اما همونم تو مهمونی یا پارک میبردمش دستشویی منتظر نمی‌شدم خودش بیاد بگه

⁦✔️⁩ من برای پی پی هم دردسر داشتم با گریه و جیغ از ترس پی پیش، تو دستشویی نعره میزدا خودشو نگه می‌داشت ، تا یه ذره پی پی میکرد بلند میشد می‌گفت بشورش بره با گریه می‌گفت اینم با صبببر گذشت الان خودش میگن بریم پی پی دارم

بنظر من اصلا با داداشش مقایسش نکن، اگر باهات اومد تشویق و دست بزن براش نیومد خیلی خونسرد برخورد کن، شبها هم اگر هنوز جیش می‌کنه بزار خواب که رفت پوشکش کن متوجه نشه صلح هم تا بیدار شد ببرش 

اینا تجربه های منه

اینم قبول دارم همه روشها رو همه بچه ها یه جواب نمیده

اما فقط صبببر داشته باش بهش هم استرس نده حله

ببخش خیلی پرحرفی کردم

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
من که دغ کردم دقیقا منم تو چندتا مراسم پوشکش کردم چون هیچی نمیگفت الان یک ماه و نیم دیگه 3سالش میشه ...

اینها که برات نوشتم فکر نکنی به همین راحتی بودا تو خودم حررررص و جوش میخوردم عصبانی می‌شوم یادمه یبار انقد زدمش بعد اون گریه میکرد منم باهاش اشک میربختم که چرا زدمش

خط و نشون کشیدم و و و دیدم بدتر داره بهش استرس وارد میشه یه جا هم خوندم شاید شب ادراری بگیره تو سن بالاتر ، دیگه خودم رو کنترل کردم ولی نذاشتم اون اذیت بشه اتفاقا زودتر هم جواب گرفتم

برای مهمونی بنظرم پوشکش کن چون هنوز لج داره باهات نمیاد وقتی افتاد رو غلطکذو خودش گفت دیگه مهمونی هم باز بزارش ولی مراقب باش خودت سر تایمی که میدونی ببرش چون وقتی مشغول بازی هستن یادشون می‌ره 

من از مغازه سوپری و نانوایی و اینا شروع کردم باز گذاشتن در حد رفت و برگشت نیم ساعته بعد که دیدم داره بلد میشه بیشتر خودش رو نگه داره، فاصله های بیرون رفتن بیشتر کردم مثلا یک ساعت رفت و برگشت به پارک نزدیک خونه

کم‌کم هم اون یاد گرفت هم خودم خیالم راحت شد

من پوشک گرفتن شده بود بر ام یه فکر بزرگ الان باورم نمیشه از پوشک گرفتمش 

پسرم هم همین پسر شماست اصلا نگران نباش بوقتش یاد میگیره بزار بدنش آمادگی کاااامل بدست بیاره خودش باهات راه میاد 

باز شرمنده پرحرفی کردم🌹😂

اینها که برات نوشتم فکر نکنی به همین راحتی بودا تو خودم حررررص و جوش میخوردم عصبانی می‌شوم یادمه یبا ...

قربونت برم ممنون که وقت گذاشتی من حرصم از این درمییاد که تقریبا دو ماه میرفت دستشویی و تو خوابم خشک بود بعد کم کم شروع کرد بهدنگفتن وخودش رو خیس کردن وشب ادراری

خدایا خودت رو عشقه
انشااله این بحران هم تموم شه به نظر من بزرگترین و وقتگیر ترین کار بچه ها از پوشک گرفتنه 

دقیقا هم همینه

استارتر عزیز ممنون از تاپیک مفیدت🏵🏵🏵🏵

اول تاپیک گفتی خودت یه پسر یه ساله داری داشتم تاریخ تاپیکو نگاه میکردم که ببینم چقد گذشته و آیا الان پسرتو از پوشک گرفتی یا نه،

که دیدم پارسال دقیقا چنین روزی تاپیک زدی😊

از تجربه خودت بگو که چطور گذشت پروسه از پوشک گرفتن؟

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

خانم های هنرمندی که هم میخواین برای دل خودتون کار کنید و هم میخواین درآمد داشته باشید چرا یک سرگرمی برای خودتون ایجاد نمی کنید که هم اوقات فراقت شما رو پر کنه و هم براتون منبع درآمد باشه.

شما میتونید در وبسایت طلا و خورشید آموزش مروارید بافی و جواهر دوزی ببینید که دارای پشتیبانی دائمی هم هست و همینطور میتونید محصولاتتون رو هم در این وبسایت بفروش برسونید و در منزل خودتون کسب و کارتان را راه اندازی کنید.

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

اپلیکیشن این آموزشها رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید.

پیج اینستاگرام آموزشهای مروارید بافی و جواهردوزی

استارتر عزیز ممنون از تاپیک مفیدت🏵🏵🏵🏵 اول تاپیک گفتی خودت یه پسر یه ساله داری داشتم تاریخ تاپیک ...

پسر من سه سالش تموم شده کاملا در جریان هست و راحت جیششو نگه میداره ولی اصلا حاضر نیست بدون پوشک باشه.اصلا همکاری نمیکنه. فقط وقتی عشقش میکشه. مشاورش گفت دیر نشده و بدون درد و خونریزی! قسمت اعظم کار رو انجام دادین. خودشم دیگه صددرصد آماده س. فقط یه قاطعیت کوچیک میخواد که قضیه رو جدی بگیره. فقط این روزا یکم کلافه ایم. میترسم برخورد مناسبی با خطاهاش نداشته باشم منتظرم یکم آرومتر بشم 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
پسر من سه سالش تموم شده کاملا در جریان هست و راحت جیششو نگه میداره ولی اصلا حاضر نیست بدون پوشک باشه ...

چه عالی که انقد مامان با حوصله و دانایی هستین😍😍😍

درمورد اون قاطعیت که گفتین دوس دارم بیشتر بدونم،

ان شاءالله بعدا که به نتیجه رسیدین ، در موردش بگین تا بیشتر ازتون یاد بگیریم😃

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
چه عالی که انقد مامان با حوصله و دانایی هستین😍😍😍 درمورد اون قاطعیت که گفتین دوس دارم بیشتر بدونم ...

ممنون بابت نظر لطف . چشم

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟