2777
2789
عنوان

رتبه های زیر هزار

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 49 پست
هوف منم پشت چجوری میشه همه مطالب رو کامل مسلط شد خیلی زیاده هر چی تست میزنی بازم یه نکات ریزی هست که ...

اگر بتونی خیلی عمیق مبحث و یاد بگیری نکته ای نمیمونه

اما خیلی به وقت و صبوری نیاز داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم طبیعیه وگرنه صد میزدن. چندوقتی یکبار آزمون تک درس بزن و دوره انجام بده

آخه من تستای سخت نمیتونم جواب بدم اونارو حذف میکنم اونایی که بشدت طولانی و تحلیلی و سخته

بقیه رو انتظار دارم کامل مسلط بشم یعنی میشه اگه کامل مسلط نشدم به رتبه زیر هزار امید. داشته باشم؟

بعد اینکه داداشت سر جلسه شده بود بعضی سوالا چون یادش نباشع نزنه 🥲؟

ببین اینطوری نیست که خب توی هر مقطع زمان حس کنی روی همه ی مطالبی که خوندی تا اون لحظه صد در صد مسلطی این چیزیه که توی دوران جمعبندی باید برات پیش بیاد به خاطر همینه که می گن دوره ی مهمیه

اینکه تو بتونی یه دسته تست جامع رو پشت هم و از مطالب پراکنده به یاد بیاری اصل کار اینه برای این موضوع هم نباید از این حس فراموشی بترسی باید باهاش انقدر درگیر شی و تیت های جامع تا اونجایی که درس رو خوندی بزنی که اون حس تسلط رو بگیری وگرنه همین جوری این حس تسلط نسبت به اطلاعات بهت دست نمی ده🫠🙃

تقریبا میشه گفت بیشترش رو مسلط بودم یه سری سوالات مثلا ایده جدید بود ممکن بود نتونم حل کنم ولی به خا ...

بنظرت هایلایت هامو برا فیزیک و ریاضی چهار بار بزنم درصد بالای ۵۰ میشه گرفت؟

تو همش مرور میکردی هایلایت هارو با تست جدید میزدی ؟

زیر هزار ممکنه یه سری مطالب رو باز مشکلات جزئی داشته باشن یا فراموشش شون شده باشه ولی دورقمی تک رقمی یا به عبارت زیر ۱۰۰ علم شون کامل مثل همه فقط عملکرد شون سر جلسه باعث شده رتبه شون متفاوت باشه

آخه من تستای سخت نمیتونم جواب بدم اونارو حذف میکنم اونایی که بشدت طولانی و تحلیلی و سخته بقیه رو انت ...

تستای سخت تستای ماز رو تحلیل کن و سعی کن بفهمی، شده حتی ده بار هم واسه خودت توضیح بده. سر آزمون آزمایشی هم آدم بعضی اوقات فراموشش میشه چه برسه کنکور. نهایی هم تلاش کن برای نوزده و نیم به بالا

ببین اینطوری نیست که خب توی هر مقطع زمان حس کنی روی همه ی مطالبی که خوندی تا اون لحظه صد در صد مسلطی ...

خب ببین من همه چیو تقریبا خوندم

ولی متاسفانه حین پیشروی درست مرور نکردم الان است های هایلایت رو اکثرا غلط میزنم بنظرت چی کار کنم بهترع؟

از طرفی همش استرس دارم اگر بشینم هایلایت هارو مرور کنم وقت تلفیه و باید تست جدید بزنم

بنظرت هایلایت هامو برا فیزیک و ریاضی چهار بار بزنم درصد بالای ۵۰ میشه گرفت؟ تو همش مرور میکردی هایلا ...

نه این کار اشتباهیه این همه بار یه سری تست تکراری بزنی هر چی بیشتر نمونه سوالات مختلف حل کنی بهتره

اگه فقط یه سری سوال رو چند بار بزنی پس چجوری میخوای با تیپ تستای مختلف آشنا بشی این خیلی مهمه مخصوصا توی دروسی مثل ریاضی و فیزیک

حتما ازمونای مختلف براش حل کن به صورت زماندار و اینکه سعی کن با شیمی هم حل کنی تا مدیریت دفترچه ۲ دستت بیاد

من سال خودم تست هایلایت دار نداشتم یا اگر بود هم خیلی کم

ولی تا دلت بخواد ازمون اونم با سطح بالا حل میکردم