2777
2789
عنوان

از خودم بدممیاد

145 بازدید | 6 پست

امروز بچمو برده بودم بیمارستان  دکتربراش ازمایش بنویسه ،تا کارشو کرد خواستم برم ازش نمونه بگیرن توراه یه دفعه نپش قلب شدیدگرفتم طوری ک نتونستم سرپابایستم وروزمین افتادم ،اون لحظه حس کردم ضربان قلبم داشت متوقف میشد،اینقد استرس گرفتم وگریه کردم ک حد نداش،یکی از خانمهای فامیل شوهرمم اونجابود باخواهرشوهرم...دکتر گف چون بارداری و ممکنه برات خطر داشته باشه حتما باید باامبولانس ببرنت ی  بیمارستان مجهز...منم ازترس فقط اشک میریختم..الان ک ب گریه خودم فک میکنم حالم ازخودم بهم میخوره اخ چرا مت اینقد ضعیفم

من بااین استرسم چطور زایمان کنم ؟!

حالا اینو اضاف کنم بعدیکی دوساعت باماشین شخصی رفتم بیمارستان وگفتن بایدبری پیش متخصص وچیزیت نیس منم اینقدازخودم حرصم گرف برگشتم خونه و گفتم اگ بمیرمم پامو زایشگاه یابیمارستان نمیزارم

خسته ام ازبس هرروز زایشگاه وبیمارستانم

حس میکنم هیچکی توعالم مثه من حساس نیس ایطور

الان حامله ای و یک بچه هم داری؟

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا همش تو بيمارستاني؟ من ازمايشش دادم قند و تروييدم لب مرز بود كلسترولم بالا فشارخونمم بالا من كه از تو بدترم 😕 حتي از دكتر تاريخ زايمانپرسيدم ميگه اويل مرداد نميتونم بهت تاريخ دقيق بدم بخاطر فشار خونت 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂

اره بچه ام دوسالشه.اینو ناخواسته باردارشدم..خیلی استرسی ام تا ی سرفه میکنم میرم بیمارستان حالم از ضعف خودم بدمیشخ .دیگ تصمیم گرفتم درداموب اقامون نگم وخودم مراقب باشم مردا زده میشن ایطور

ماه چهارمم.اره

ولی ازبس خسته شدم ازخودم دعا میکنم تموم شه بارداریم اخ روزخوش ندیدم

امروز شوهرم همش اه میکشید بهم گف نمیشه توروتنها بزارم توهمیشه حالت بده چقققققد ناراحتم کردبااین جمله