2777
2789
عنوان

درس خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 153 پست
بله واقعامن چون خودم پسر دارم و آدم دغدغه مندی هستم از حالا یه فکرایی براش دارم،حتما حتما در کنار در ...

به پسرتون حسودیم شد واقعا خوش بحالش 

وقتی مادرایی مثل شما میبینم جدا خوشحال میشم ...

مچکرم از راهنماییات ،ولی متاسفانه یسال ایند رو باید وقف درس کنم اگه میخام قبول بشم ...

بعد اون حتما میخام یکاری شروع کنم و ایدشو هم دارم 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

به پسرتون حسودیم شد واقعا خوش بحالش وقتی مادرایی مثل شما میبینم جدا خوشحال میشم ...مچکرم از راهنمایی ...

لطف داری ممنونم

اینکه برنامه و زمانبندی داری عالیه،برات دعا میکنم همون بشه که میخوای به بهترین نحو ممکن و با بالاترین بازدهی🙏

موفق ترین باشی☺️

شمام دعا کن خدا اونقدری بهم عمر بده که بتونم برای پسرم کارهایی که میخوام رو انجام بدم حداقل تا حدودی برای آیندش خاطرجمع باشم(مثلا خونه دوم و مغازه ای که قراره خریداری بشه و کرایه شون کمک هزینه تحصیلی بچه و در آینده یه سرمایه ای باشن براش خواست ازدواج کنه ارتقا بده بره تو خونه ساکن شه و مغازه هم کار دوم راه بندازه،خواست جفتشون رو بفروشه بزندشون به کار،یا اگه مملکت همین بود که الان هست و اون جنم و عرضه ای که من میخوام رو داشت فروششون یه گوشه کاررو بگیره بفرستیمش بره)

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطف داری ممنونماینکه برنامه و زمانبندی داری عالیه،برات دعا میکنم همون بشه که میخوای به بهترین نحو مم ...

مچکرم ازتون 💚😊

انشالله چیزایی که میخواید برای پسرتون اتفاق بیفته و موفق باشن

خیلی خوبه که براش برنامه دارید و...

من تو مدرسه گوشامو میگیرم درس میخونم تو هم همین کار و کن

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

با دست نمیتونم هندزفری استفاده میکنم

اگه میتونی برو جای آروم 

چون تمرکزت خیلی میاد پایین اینجور جاها

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

خونتون..انباری نداره ایا.. خیلی خوبه.. امتتحان کنمن اینطوری درس میخوندم .

بنظرم باید دست به همچین کارایی بزنم 😅 انباری پرههتهههه

هییییییی

دقیقا نمیتونم بخونم ، و نتیجه نمی‌گیرم

برو جایی که بتونی درس بخونی 

مگه کجایی که نمیتونی بری یه جای خلوت درس بخونی؟

بنظرم باید دست به همچین کارایی بزنم 😅 انباری پرههتهههههییییییی

آمتحان کن.. 

یکم جمو جورش کن.. به اندازه خودت جابشه... 

..کافیه.. . 

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️