2777
2789
عنوان

درس خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 153 پست
بله آرامش و حس خوبی که طبیعت میده وصف نشدنیهبله اگه بری و صرفا سرت به درس خوندنت باشه قطعا جواب میگی ...

بله درسته 

انشالله ، ببینیم خدا چی میخواد 😊

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین 👏🤣🤣🤣آدم شناس خوبی هستی نمی‌دونم چرا بی انگیزه ام ☹️

اشتباه نکن تو جامعه مدرک گرای ما حتی اگه با توجه به رشته تحصیلیت وارد بازار کار و درامدزایی نشی حداقل یه مدرک دانشگاهی باید داشته باشی

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

بخدا داشتم غذا درست میکردم اومدم با دستم هم نمک بزنم هم تایپ کنم افتاد رو سرامیک و تمام پودررررر

ای وااای🤣🤣خب زن مومن موقع کار چرا گوشی میگیری دستت

هوای همو داشته باشیم

اشتباه نکن تو جامعه مدرک گرای ما حتی اگه با توجه به رشته تحصیلیت وارد بازار کار و درامدزایی نشی حداق ...

کاملا موافقم 

هر چند خوب نیست ولی حقیقت همینه 

اوضاع خیلی بده ...

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

کاملا موافقم هر چند خوب نیست ولی حقیقت همینه اوضاع خیلی بده ...

بله واقعا

من چون خودم پسر دارم و آدم دغدغه مندی هستم از حالا یه فکرایی براش دارم،حتما حتما در کنار درس خوندن بفکر آموزش دیدن یه حرفه درآمدزا با توجه به علاقه و استعدادت باش،اگه با رشته تحصیلیت وارد بازار کار شدی اون بعنوان شغل دومت باشه اگه نه شغل اصلیت،از آرایشگری،میکانیکی،کابینت کاری،آموزش و مترجمی زبان،تعمیرات موبایل،تا هرآنچه که بتونی توش خبره بشی

کاملا موافقم هر چند خوب نیست ولی حقیقت همینه اوضاع خیلی بده ...

بله واقعا

من چون خودم پسر دارم و آدم دغدغه مندی هستم از حالا یه فکرایی براش دارم،حتما حتما در کنار درس خوندن بفکر آموزش دیدن یه حرفه درآمدزا با توجه به علاقه و استعدادت باش،اگه با رشته تحصیلیت وارد بازار کار شدی اونو بعنوان یه شغل دومت باشه اگه نه شغل اصلیت،از آرایشگری،میکانیکی،کابینت کاری،آموزش و مترجمی زبان،تعمیرات موبایل،یا هرآنچه که بتونی توش خبره بشی

فعک نکنم🤣

ولی خیلی خجالت میکشید😂🏳

آخرش وحی نکرد ببینم اون کی بودددد

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.