2777
2789
عنوان

زخمِ‌خونوادگی و دعاوطلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 34 پست
خانه ی خودم و مامان منم همیشه دعوایه

شماهم دعا گرفتن براتون ؟

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ..دعایی هست که بشه از راه دور عمل کنه و جواب بده صد در صد جواب بده

برای چی؟

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

مادرشوهرم همیشه برای ما هم دعا مینوشت تمام پسرها طلاق گرفتن

50 روزه که همسر سایقم فوت کرده و نمیدونم چطور دوسال قبل خونه و همه چی رو به اسم خودشون زدن

نمیدونم چیکار کنم دلشون نرم بشه اموال رو به دخترم برگردونن اصلا مال یتیم حالیشون نیست

توروخدا اگ میتونی کمک کنی بگو

حرز امام جواد نمازشو بخونید به بازتون ببندین از جای معتبر حرز بگرید 

آیت الکرسی بالای سرتون باشه 

سوره بقره تو خونه پخش کنید 

حتی شده چله بردار چهل روز سوره بقره بخون 

سنگ نمک تو خونه داشته باشید 

یک عمه نسبتا محترم که اومد تو خونه سوره بقره بزار بگو ما هر روز گوش میدیم 

به من کمک کن طلسم بختم را باطل کنم

همین چیزی که برای این خانم نوشتم شما ها هم انجام بده 

من حرز خریدم ولی نمیدونم درسته یا نه 1 تومن هم دادم

از جای معتبر خریدی ؟

من تمام این ها را انجام دادم نتیجه ای نداده

حرز داری نمازشو خوندی ؟ قران تو خونتون پخش می‌کنی ؟