2777
2789
عنوان

زخمِ‌خونوادگی و دعاوطلسم

346 بازدید | 34 پست

زخمای خونوادگی هیچوقت جبران نمیشن 

خونواده ای از اول خونواده نیستن حامی نیستن بحثش جداست 

ولی خونواده ی من واقعا ی خونواده بودن

ی خونواده گرم و صمیمی

مسافرت خنده بیرون براا بود

نمیدونم جواب کدوم کار بدمونه یا چیه اصلا

ولی آدمی بودم ک گاهیی وسط خنده های جمعیمون میگفتم یعنی فلانیم انقد با خونوادش خوشه

من از روزی ک بدنیااومدم تاروزی ک تو اون خونه بودم همیشه بساط خوشب بود ن چیز دیگ ای

دقیقا روز عروسیم دعواافتاد

بعد اونم تاالان ک دوساله تقریبا هرروز ماملن بابام

بابام و زنداداشم

داداشم و زنداداشم

مامانم و داداشم

بابام باهمشون دعوا دارن

خودشون دلیل دعواشونو نمیدونن

انگار ب قولی وظیفشونه. دعوا کنن

جلو شوهرم خجالت میکشم از دعواهاشون ک هیچوقت تمومی نداره

زخمای خونوادگی جریان نمیشن چون ن میشه ب رفیقت گف ن ب شوهرت حتی روت نمیشه تو خلوتت براشون گریه کنی

زندگی خودم خیلی خوبه بینهایت عالیه ولی همش تو فکر خونوادمم و کارم ب روانپزشک رسیده!!!

ولی بچها یبار یکی گفت برید دعا کنین رفتیم پیش ی سید باایمون شهرمون گفت ک براتون تو قبرستون قدیمی دعا نوشتن

تو ی جایی خاک کردن تا مامان بابات تاروز مرگشون ازهم بیزار باشن

خلاصه گفتیم باطل کنین باطل کردن و بخدا باورتون نمیشه تا ۸ماه هیچ دعوایی نبود خونمون ارامش مطلق خوشی مسافرت

بعد دعانویسه گفت مواظب ی زن بااین اندام و چهره ک نسبت نزدیکی باهاتون داره باشید

بعد ۶ماه دوباره همون زن ک بااون اندام و چهرس و فامیل نزدیکمونه اومد خونمون ما قبلش همه چیییی اوکی بود بابام بهم میگفت مامانت خیلی خوبه فلانه روزی ک مامانم نبود این زن اومده بود خونمون و گفته بود تو کابینتتون دنبال چیزیم میخوام خودم بردارم بعد قبل اینکه مامانم بیاد خونه رفته بود وقتی مامانم اومده بود خونه بابام بیخودی باز دعوا کرده بود

نمیدونم چی گنم بنظرتون باز برم سمت سیده؟

شمارشو نمیتونم بدم نخواید

اصلا چرا تو خونه راهش دادین؟؟ برو ببین چیزی جاساز نکرده 

طلسم قبرستون یکی از قوی ترین طلسم های جهان 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

اصلا چرا تو خونه راهش دادین؟؟ برو ببین چیزی جاساز نکرده طلسم قبرستون یکی از قوی ترین طلسم های جهان

یارو عممه روز عروسیم دعوا انداخت

بعد اونم هروقت میره میاد بقرآن ی جنگی میافته نمیدونیم چی کنیم نمیشه ام بگیم نیا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون کابینت رو خالی کن احتمال دعا و طلسم اونجا هست فقط مستقیم دست نزن بهش بعدم برو پیش سید

هیچی‌نیست همهجارو گشتم‌میگ دعا. رو نمیاره مستقیم خونتون ابشو میاره یا فوت میکنه خونتون دعا رو تو قبرستون سیاه قدیمی چال میکنه

یارو عممه روز عروسیم دعوا انداختبعد اونم هروقت میره میاد بقرآن ی جنگی میافته نمیدونیم چی کنیم نمیشه ...

یعنی چی دعا رو پیدا کن به یک بهونه ای بردار ببر خونه خودش بزار 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

دعا نیست این سید گفت فوت میکنه یا ابشو میریزه خونتون خودشو تو قبرستان سیاه چال میکنه قبرستان سیاه مت ...

هیچی دیگه باید بری دعا رو پیدا کنی باطل کنید 

هیچی‌نیست همهجارو گشتم‌میگ دعا. رو نمیاره مستقیم خونتون ابشو میاره یا فوت میکنه خونتون دعا رو تو قبر ...

اب باطل کننده دعا هست میتونی بشور ...خدا ازش نگذره متوجه هستم چه میگی

بعد یه کاری میگم بکن دیگه نمیاد تو اون خونه 

نمک رو بریز تو دستمال دم در مخفی کن رفت خالیش کن تو کوچه میره دیگه نمیاد

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»

خود سیده میتونه باطل کنه ولی هزینش گرونه پول نداریم‌نمیدونم چی کنم الان خونمون دعواست

جن داره؟ یا قدرت ماورایی چون باید بره دعا بکش بیرون باطل کنه

جن داره؟ یا قدرت ماورایی چون باید بره دعا بکش بیرون باطل کنه

ن ی طلسم فلزی داد ب مامانم روش حکاکی شده‌گفت اینو هروقت دعوا شد اب بکش ولی دیگ‌نشد بعد الان سیده میگ‌اون طلسم ک من بهتون دادمو کسی باخبر شده باطلش کرده و دقیقا همون زلسم رو زنداداشم دید

ن ی طلسم فلزی داد ب مامانم روش حکاکی شده‌گفت اینو هروقت دعوا شد اب بکش ولی دیگ‌نشد بعد الان سیده میگ ...

اها فهمیدم احتمالا طلسم روی نقره کشیده شده بوده با یک سری علامت 

زن داداشت هم تو کار دعا گرفتن براتون؟

ن ی طلسم فلزی داد ب مامانم روش حکاکی شده‌گفت اینو هروقت دعوا شد اب بکش ولی دیگ‌نشد بعد الان سیده میگ ...

من میتونم بهت کمک کنم باطل کنی