2777
2789
من فقط فیلمشو دیدم چندشه وععععع

منم فیلمش و دیدم اتفاقا خیلی خوبه دردش کمتره

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه از تو فیلم میتونی چیزی رو حس کنی😞😞😞😞

نه ولی خب با خودم مقایسه اش کردم دیدم من چی کشیدم اون چی کشید ؛اون درآغوش گرم و پرمحبت شوهرش زایید ولی من چی رو یه تخت یخ و سرد که اون لحظه از شدت سرما بدنم میلرزید

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

این چیزا همش الکیه تا الان کسی ندیدم انجام داده باشه الکی میگن هست...وقت زایمانت هیچ کدوم از اینا نیست به این چیزا فکر نکن

آخرش با این حجم تاپیک های دروغ و سرکاری شما مجبور میشم عینک ته استکانی بزنم😂😂

تو ایران زایمان واقعا در آب نیس

تو آب درد میکشی

بعد رو تخت میزایی

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
نه ولی خب با خودم مقایسه اش کردم دیدم من چی کشیدم اون چی کشید ؛اون درآغوش گرم و پرمحبت شوهرش زایید و ...

واای اینجور که گفتی منم دلم خواااست🤤😍😊😁😄😂

دنیا دارِ مکافاته!                                                        نی نی یارحذف تایپک۲
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792