با گوشت بی گوشت بدمزه خوشمزه یهروز کم یه روز زیاد میگذره خدا رو شکر بچه های من ماهی میگو بدشون میاد منم مجبورم درست کنم تا نریزم دور امروز هواری مای دارم
شوهرمن بدغذاست طعم های جدید رو امتحان نمیکنه فقط غذاهایی که از بچگی خورده رو میخوره پیاز داغ درشت و گوجه تو غذا باشه نمیخوره ولی اینطوری نیست همش دنبال غذای خوب باشه چند مدل غذاهست که میخوره همونو همش درست میکنم هی تکرار میشه ولی برای خودم و دخترم همه چی میپزم
۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت
هم موجب نقرس میشه هم باعث خوی حیوانی درون ادم میشه.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
من سرم بزنن گوشت نمیخورم میگو خوشمزه ترین میمیرم برای تهچین
اما خب چاره ای نیست تو خونه ما این سه تا یعنی گوشت مرغ برنج تو خونه ما حکم آتش بس و اکسیژن داره به شدت شکمو و عاشق غذاهای جدید و غیر تکراری هستن
لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳
گوشت زیادم خوب نیستا. هم موجب نقرس میشه هم باعث خوی حیوانی درون ادم میشه.
خوی حیوانی ؟؟؟ جالب بود.
لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳
ما هردومون سالم خوری میکنیم ، پنجشنبه ها گیاه خواری میکنیم
برنج ۴ بار در هفته میخوریم
نون سفید نمیخوریم
ولی خب تنوع زیادی داره غذاهامون
من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانهتره🥕