2777
2789
عنوان

خانوما غذا چه چیزایی میپزید معمولا

188 بازدید | 17 پست

همیشه غذای آنچنانی میپزید و سنگ تموم میذارین؟

چقد غذای گوشتی چقد غیر گوشتی؟

زمانایی که غذا نذاشتید چی میخورید

شوهرتون چه انتظارایی داره از غذا؟

من که شوهرم میگه همش غذای گوشتی بذارم کلا غذایی که گوشت توش نباشه رو غذا حساب نمیکنه

خسته و دلشکسته...

همسرم اصلا بدغذا نیس، هر شبم نیمرو بذارم جلوش چیزی نمیگه

ولی بخاطر دختر کوچیکم مجبورم همیشه برنج و خورشت بذارم

خیلی کم غذای نونی درست میکنم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم رو غذا حساس نیست

میبینه ی موقع حال ندارم تن ماهی چیزی میخره

یا میگه سیب زمینی تخم مرغ بزار نیمرو میخوریم کلا روشکم حساس نیست

غذا هم گوشت قرمز جدیدا خیلی کمش کردیم تقریبا دارم سعی میکنم صفرشه

فقط مرغ وماهی میخوریم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

نه اتفاقا گوشت اصلا خوب نیست منم دارم سعی میکنم مصرفش رو کم کنم.

هرچی هوس کنم میپزم واقعا فرقی نداره.

یهو دیدی ظهر غذای المانی اروپایی پختم معلوم نمیکنه😅

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

شوهرمن بدغذاست طعم های جدید رو امتحان نمیکنه فقط غذاهایی که از بچگی خورده رو میخوره پیاز داغ درشت و گوجه تو غذا باشه نمیخوره ولی اینطوری نیست همش دنبال غذای خوب باشه چند مدل غذاهست که میخوره همونو همش درست میکنم هی تکرار میشه ولی برای خودم و دخترم همه چی میپزم 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

من چون خودم غذا واسم مهمه، همیشه سفره رنگینه و متنوع. شوهرمم شانس بزرگی آورده والا😄

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

گوشت زیادم خوب نیستا. 

هم موجب نقرس میشه هم باعث خوی حیوانی درون ادم میشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بابام برادرام عاشق  برننننننج گوشت گوشت گوشت گوشت مرغ مرغ مرغ 

مامانم ماهی دوست داره 

من سرم بزنن گوشت نمی‌خورم میگو خوشمزه ترین میمیرم برای تهچین

اما خب چاره ای نیست تو خونه ما این سه تا یعنی گوشت مرغ برنج تو خونه ما حکم آتش بس و اکسیژن داره به شدت شکمو و عاشق غذاهای جدید و غیر تکراری هستن 

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳

گوشت زیادم خوب نیستا. هم موجب نقرس میشه هم باعث خوی حیوانی درون ادم میشه.

خوی حیوانی ؟؟؟ جالب بود.

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳

ما هردومون سالم خوری میکنیم ، پنجشنبه ها گیاه خواری میکنیم 

برنج ۴ بار در هفته میخوریم 

نون سفید نمیخوریم 

ولی خب تنوع زیادی داره غذاهامون 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕