2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من رفته تو ۲۱ ماهگی بابا مامان خاله عمو عمه دده ممه به به بده بگیر رفتی عزیزم سلام خوبی جوجه میو میو هاپو خوشکل نازی حمید علی هانی ننه عروسک تاب تاب عابدو(عباسی)و ....ولی فقط دوتا جمله میگه آب بده و به به بده

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
اولین کلماتشو از شش ماهگی گفت مامان بابا به به ابه دد

قسمت تكامل حرف زدن هنوز شكل نگرفته تو شش ماه

بچه ي يه حروفي رو بدون منظور ادا ميكنه ما فكر ميكنيم ماما يا بابا گفته

از نه ماهگي بچه ها منظوردار و با مخاطب قرار دادن ماما و بابا اونم نه با تلفظ صحيح ادا ميكنن نه زودتر از اون

مقایسه کردن بچه‌ها درست نیست،دخترم بلد بود ولی چیزی نمیگفت دوسالگی همه حرفا رو باهم گفت طوری که اتفا ...

عزیزم پسر منم همینجوریه احساس میکنم خیلی چیزا رو میدونه میتونه حرف بزنه خیلی با هوشه ولی حرف نمیزنه انگاری زورش میاد یعنی بعد دو سال حرف میزنه؟

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
قسمت تكامل حرف زدن هنوز شكل نگرفته تو شش ماه بچه ي يه حروفي رو بدون منظور ادا ميكنه ما فكر ميكنيم م ...

دختر من ادا میکرد عزیزم دروغ  ندارم بگم که 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

۵ ماهگی گفت بابا و بعدش ماما

الانم ۱۹ ماهشه

بده

بدیر یعنی بگیر😄

برو

بیا

بادی یعنی بازی

تونتورو یعنی کنترل

خدایا

ایش یعنی شیر

دیدید...ماشین

دّدّ

طلام...سلام

الو

و خیلی حرفای دیگه الان یادم نیست😄

چه جوری چهارماهگی و شش ماهگی بچه هاتون حرف زدن اگه منظورتون اون صداهای نامفهومیه که از خودشون در میارن اون حرف زدن نیست والا بچه شش ماهه با صدتا زور زدن و دنده عقب جلو کردن میخواد غلت بزنه نهایت سینه خیز بره حرف کجاش بود 

بچه من ۳ سالشه اونجوری که باید حرف بزنه نمیزنه اخه من و شوهرم غیر هم زبونیم

ربطی به همزبونی و اینا نداره. بعضی بچه ها زودتر حرف میزنن بعضیا دیرتر. من خودم ۱ سالگی شعر ساده میخوندم و کااستشو داشتم تا چندسال پیش. ولی پسر عموم ۵ سالشه هنوز حرفاشو متوجه نمیشیم. پدرمادرامونم کلا همزبونن

ای خدا پس چرا پسر من حرف نمیزنهههههههه هر وقت تو تاپیکای حرف زدن بچه ها میام به هم میریزم 

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
عزیزم پسر منم همینجوریه احساس میکنم خیلی چیزا رو میدونه میتونه حرف بزنه خیلی با هوشه ولی حرف نمیزنه ...

حتما حرف میزنه،اگه یه کلمه ازش شنیدی کافیه،یکی دیرتر یکی زودتر

دختر منم تنبلی میکرد،البته اگه هم بازی همسن خودش داشته باشه کمک میکنه

بابام،یعنی همه دنیام
حتما حرف میزنه،اگه یه کلمه ازش شنیدی کافیه،یکی دیرتر یکی زودتر دختر منم تنبلی میکرد،البته اگه هم با ...

الان که نظراتو خوندم پسر من خیلی عقبه ۲۲ ماهشه فقط چند تا کلمه میگه یعنی مشکلی نداره