الان که نظراتو خوندم پسر من خیلی عقبه ۲۲ ماهشه فقط چند تا کلمه میگه یعنی مشکلی نداره
نه عزیزم همون کلمه هم خوبه مهم اینه حرف بزنه دختر منم تا دوسالگی فقط کلمه میگفت بعد از دوسالکی کم کم کلماتش بیشتر شد حالا که دوسال و نیمه است جمله میگه و خوب حرف میزنه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
پسرمن یکسالوسه ماهشه به همه مردا میگه بابا به همه خانما میگه خایه یعنی خاله😂 بده رو میگه ب ...
تو خیابون اگه بغلت بود به غریبه ها اشاره کرد گفت عمو یا خاله بهش بگو عمو نه آقا خاله نه خانوم.اینو استاد روان شناسی ما به بچه اش یاد داده بود گفتن خاله و عمو به غریبه ها باعث ایجاد حس اعتماد در بچه میشه و خدای نکرده عواقب بدی داره.
خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت پسر یعنی تکیه گاه مادر پسر یعنی امید آینده پدر پسر یعنی ولی عهد خونه من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
عزيزم نميگم دروغ ميگي ميگم بچتون يه حروفي رو بدون منظور ادا ميكرده شما فكر ميكردي مامان بابا ميگه ...
اوکی عزیزم ممنون من منظوتونو اشتباه برداشت کردم😚😚
ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد. ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
پسر من هم ١٨ماهشه فقط ميگه دك دودع يعني يك دو سه حتي مامان بابا و دد هم نميگه راستش خيلي نگران ن ...
ای جونم ایشالا اینکی پسرتم مثل برادرش تیز هوش میشه برا گلپسر منم دعا کن عزیزم
پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت پسر یعنی تکیه گاه مادر پسر یعنی امید آینده پدر پسر یعنی ولی عهد خونه من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
نه مشکل چیه؟ منم اول میترسیدم از تولد دوسالگی شروع کرد،الان همه تبلیغ ها رو بلده از شش ماهگیش هم حرف ...
آره خیلیا میگن بعد دوسال حرف میزنه چه کنم دیگه مادرم و نگران