2777
2789
عنوان

کنه شده

138 بازدید | 16 پست

یه ماهه یکی مزاحمم میشه از اونجایی شروع شد تو یه میدون منتظر تاکسی بودم اولش محل ندادم گفتم تموممی کنه ولی سوار یه تا کسی شدیم اخرش خیلی پیله کرد حتی راننده تاکسی هم اعتراض کرد ولی ادامه می داد خلاصه پیاده که شدم کمی داد بیداد سرش کردم گفتم الکی شوهر دارم🤦🏻‍♀️ تا نزدیک های دانشکده اومد  اولش فکر کردم افتاده دنبالم ولی  از شانس گندم هم دانشگاهی بودیم الان اومدم خوابگاه می گن شوهر کردی فلان فهمیدم کل دانشگاه پرکرده فلانی شوهر داره😩

حالا نگید چرا دروغ گفتی شوهر داری مامانم همیشه می گفت اگه بگی شوهر داری ول می کنن🤦🏻‍♀️🤣 منم استرس گرفته بودم اولین بار بود کسی مزاحم می شد اینقدر کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاخدا چ آبروریزی اه چ ضدحالی چ چی بگم خیلی بد شد 😂😂

کاش ول می کرد ول نمی کنه حاضرم بگم شوهر دارم این ول کنه حالا تحفه ای هم نیستما این گیر داده به من تا حالا کسی یه بارم مزاحمم نشده به جز این🤣😅

چجوری بگم کمکم می کنن این یارو دیونه ست اگه کمک نکنن اسمم می یوفته سر زبونا می گم به پلیس بگم

حتما بگو 

اره پلیس بهتره اگه دیدی باید شکایت کنی و  اگه حوصله مراحل قانونی نداری 

حراست برو 

از مکافات عمل غافل مشو.‌‌....

حتما بگو اره پلیس بهتره اگه دیدی باید شکایت کنی و اگه حوصله مراحل قانونی نداری حراست برو

حراست فک نکنم چیزی بگه باباش هیت علمی هست باید برم پیش پلیس شکایت فقط خانواده م می فهمن؟ اخه اگه بفهمن راجبم بد فکر می کنن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز