2777
2789
منم نزدیک 5ماه متفورمین دوفاستون لتروزول خوردم جواب نگرفتم البته پریودم منظم شد ولی بارداری صورت نگر ...

من همه چیم خوب شده بود ولی ی رژیم گرفتم ک توش مرغ و شکلات تلخ زیاد خوردم دوباره اوضام ریخت ب هم

پرستو رحمانزاده.تهران.کجایی اخه تو گمت کردم 
ببین عزیزم این قرصها درمان نمیکنن مارو  ما هورمونامون ب هم میریزه درست کار نمیکنن اینا پریود م ...

ع مرسییی عزیزم از محبتت خداخیرت بده فقط دوتا سوال دارم خداخیرت بده اینکه این قرص ک گفتی میشه همزمان با فرصتی دیگ مثل دوفاستون بخورم یا اصلا قرص دوفاستون نخورم دوم اینکه این قرص از داروخونه باید بگیرم یا عطاری یا دکترحتما باید برام بنویسه واقعا دیگ خسته شدم هرکاری کردم ولی خوب نشدم بدترهم شدم خیلی ناامیدم 23سالمه یکسال ازدواج کردم البته یکسال و نیم از همون اول هم اقدام داشتیم ولی متاسفانه بی نتیجه بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ع مرسییی عزیزم از محبتت خداخیرت بده فقط دوتا سوال دارم خداخیرت بده اینکه این قرص ک گفتی میشه همزمان ...

این قرص آگنوگل رو نباید با داروهایی ک پروژسترون دارن بخوری. با دوفاستون هم نباید بخوری

بنظر من نخور دوفاستون 

این قرص داروخونه ها دارن عزیزم هرورق 20تاییش فک کنم 17 تومنه

گیاهیه و توی کل جهان ثابت شدس فوایدش

من چندساله هردارویی رو استفاده کردم الان بعد 8سال اول میگم آگنوگل بعد پیاز بعدکناراینا رازیانه 

ع مرسییی عزیزم از محبتت خداخیرت بده فقط دوتا سوال دارم خداخیرت بده اینکه این قرص ک گفتی میشه همزمان ...

ببین من اصلن قندوشکر نمیخورم نوشابه و کیک و شکرمصنوعی کلا حذفه ولی بازم اینا تاثیر نداشتن توی بهبودی 

الان من توی اون ی ماهی ک آگنوگل خوردم همه چی مث همه زنای دیگ میخوردم بی نگرانی 

خسته شدم تامیومدم یچیز بخورم میگفتم ضرر داره

دراصل مشکل ما از غده هیپوفیزه ک درست هورمونارو ترشح نمیکنه این قرص رو بخوری همه چی اوکی میشه انشالله 

ولی کنار این قرص حتمن پیازدرمانیم بکن

الان روز چندی؟ 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1494508/%d9%88%db%8c%d8%aa%d8%a7%da%af%d9%86%d9%88%d8%b3-%db%8c%d8%a7-%d8%a7%d9%93%da%af%d9%86%d9%88%da%af%d9%84

بیکار میشی این تاپیکو بخون

با تاپیک مامان قندعسل کوچولو ک گیاه زنان اسمش هس ادرسش توی این تاپیک هس

راجب ویتاگنوسه

این قرص آگنوگل رو نباید با داروهایی ک پروژسترون دارن بخوری. با دوفاستون هم نباید بخوری بنظر من نخور ...

آها مرسی عزیزم حتما فردا میخرم منم از خیلیا شنیدم ک دوفاستون خوب نیست و فقط حجم تخمدان بزرگ می‌کنه دیگ نمی‌خورم ممنون از محبتت 

ببین من اصلن قندوشکر نمیخورم نوشابه و کیک و شکرمصنوعی کلا حذفه ولی بازم اینا تاثیر نداشتن توی بهبودی ...

وای خداخیرت بده انشالله شمام ب مراد دلت می‌رسی عزیزم من قرصام ک قطع کردم پریود نشدم تا سه ماه بعدش پروژسترون خوردم شدم آخرین بار13اذر بود امروز 20روز از پریودیم میگذره اره منم خیلییی با ترس اگ ی ذره نوشابه بخوام بخورم میخورم ولی خیلی ناامیدم اینم امتحان میکنم دیگ قرصام نمی‌خورم تا ببینم خدا چیمیخواد دیگ ممنون گلم

وای خداخیرت بده انشالله شمام ب مراد دلت می‌رسی عزیزم من قرصام ک قطع کردم پریود نشدم تا سه ماه بعدش پ ...

این قرصو بخوری نهایت ی ماه دیگ سر موعدت پریودمیشی

روزی دوتا بخور صبح و شب تا بشی

اوک مرسی عزیزم فرقی نمیکنه چ روزی بخورم؟

چون ک پریود نشدی از امشب بخور عزیزم 

امشب یکی

از فردا دیگ یکی صب یکی شب تا پریود شی

وقتی شدی قرصو قط کن از روز پنجم دوباره روزی دوتا بخور تا دوباره پریود شی

قرص آکنوگل واسه زیاد شدن پری هم خوبه؟؟ من پریودهام هفت روزه بود الان چهارماهه شده یک روزه نهایتا دوروزه 

پیازدرمانی هم تقریبا دوماه انجام دادم وقرص لتروزل وکلومفین خوردم اقدام کردم ولی باردار نشدم 

امروز اولین روز پریودم میشه قرص آکنوگل بخورم ؟؟؟

منم پیاز درمانی رو شروع کردم امروز روز هشتمه میخورم امیدم فقط بخداست تخمدانام کیست سازن  تو ...

سلام خیلی وقته از تاپیک شمامیگذره اگه میبینید میشه بگید که با پیازدرمانی جواب گرفتین یانه؟

سلام خیلی وقته از تاپیک شمامیگذره اگه میبینید میشه بگید که با پیازدرمانی جواب گرفتین یانه؟

شما پیاز درمانی امتحان کردین ؟

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت