2777
2789

برگشتن همشون باهم خندیدن و... تیکه انداختن یکیشون برگشت گفت.. ۱..۲..۳..۴.😐 بعد همشون زدن زیر خنده 

یعنییی چیی؟؟

منظورشون چی بوده؟؟؟

بعدشم جلوتر دوتاشون اومدن داخل ایستگاه منم اونجا ایستاده بودم برگشتن ۴ تا سوال ازم پرسیدن دیگه منم رفتم

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

ذهنم جای بدیه🥱😐

وای🤦🏻‍♀️چرا.؟؟

رمزی بگوو با سانسور 

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم امروز عصبی شدم از یکی از همینا

همیشه پیش یکی مرغ میخریم بنظر ادمای مودبی میومدن گفتن دوتیکه ران میخوام دوتاشون غش غش خندیدن منم گفتم نمیخوام نخریدم

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

منم امروز عصبی شدم از یکی از همیناهمیشه پیش یکی مرغ میخریم بنظر ادمای مودبی میومدن گفتن دوتیکه ران م ...

متنفرمممم

اهمیت ندید

اهیئت ندادم ولی ذهنم درگیر معنی حرفشه

وای🤦🏻‍♀️چرا.؟؟رمزی بگوو با سانسور

نمیدونم من اینطوری برداشت کردم 😐🫤 

احتمالا منظورشون چهارتا پسر به یه دختر بود من بودم پارشون میکردم چرا بهشون محل دادی😐🫴

You.....:)))

ولش پسرا کلا مریضن

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

نمیدونم من اینطوری برداشت کردم 😐🫤 احتمالا منظورشون چهارتا پسر به یه دختر بود من بودم پارشون میکردم ...

وای خودمم به همین فکر کردمم.

ترسیدم چون زیاد بودن

اهیئت ندادم ولی ذهنم درگیر معنی حرفشه

کلی گفتم اهمیت ندید

بالاخره هر کی تو خیابون یه چیزی گفت که نباید بیایید تفسیرش کنید

بیخیال بگذرید بره

بالاخره همه رقم آدم پیدا میشه

مخصوصا مزاحم

@__mahyar