لوله هاشو منظورمه. میگه تو خودت ببند... نمیفهمه که زن باید حداقل ۳ تا سزارین بکنه و حین عمل می بندن.. چیکارکنم راضی بشه؟ باهاش نخوابم خوبه؟ بخدا سری پیش حواسش نبود ریخت مجبور شدم قرص بخورم کلا بدنم به هم ریخت همشم استرس داشتم.. دستگاهم ریسکه زن داداشم با دستگاه حامله شد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.
بعد ۴۰ سال زندگی مشترک فهمیده بود شوهر عمم واسه عمم وازکتومی کرده ولی مامانم لوله هاشو بسته
تا ۱ ماه تو خونمون جنگ داشت با بابام😂😂😂😂😂
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)