2777
2789

دوست که چه عرض کنم

دوست محسوب نمیشه 

همکلاسیمه نههه مدرسه هااا 

داشت از تبدیل کردن کراش به دوست‌پسرش رو تعریف می‌کرد گفت عکسشو براتون میفرستم 

ببینید چقدر خوبهه چقدر فلانه چقدر بیساره بهم میایم و....

برای منم فرستاد

پسره از این آدیداسیا بودد😐

چهرش هم معمولی

منم گفتم مبارکه پایدار باشید و... کلی ارزوی خوب کردم براشون

بعد گفت چطوریه... نظرت چیه دربارش و...

منم گفتم بهم میاد .. دوسه بار دیگه گفت منم گفتم استایلش سلیقه من نیست زیاد

اقااا ایم برداشت همه پیاماش رو دو طرفه پاک کرد اخلاقش و رفتارش صد درجه تغییر کرده

چند روزه...😐

کارم اشتباه بوده؟؟

توقع داره بگم وایی چقدر دوستپسرت جذابه کراش زدم روش؟؟؟

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فازشونو درک نمیکنم واقعا حالا اگه میگفتی آره خیلی جذابه میگفت چشم داری بهش 😐😐😐😐

همین دیگههه

رفته پشت سرم کلی غیبت کرده تازه

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

وااا جنبه نداشت نمیپرسید خب

همین دیگهه

توهم به اون بی محلی کنچقد چص بگیم خوبه میگن چشم داری بهش بگیم بد میگن این طوریول کن بابا مردم اسکل ش ...

همیننن

بعد اون برمیگرده همیشه درباره همه نظر میدهه

مثل طناز عشق ابدیه

همینننبعد اون برمیگرده همیشه درباره همه نظر میدههمثل طناز عشق ابدیه

اه اه حالم بهم خورد

ببین دیگه کسی که عشق ابدی نگاه میکنه معلومه چه پخی هست ولش کن گلم حرص نخور

A cat lover    

اه اه حالم بهم خوردببین دیگه کسی که عشق ابدی نگاه میکنه معلومه چه پخی هست ولش کن گلم حرص نخور

اره واقعااا

از همون از طریق یکی دیگه بود همون بهتر با همچین آدم بی سطحی کلا در ارتباط نباشم

اره واقعااااز همون از طریق یکی دیگه بود همون بهتر با همچین آدم بی سطحی کلا در ارتباط نباشم

آره بابا ولش کن اصلا خودت رو درگیر نکن اون معلومه دنبال چیز دیگه ای هست تو فقط به هدف خودت فک کن و اصلا اهمیت نده

A cat lover    

آره بابا ولش کن اصلا خودت رو درگیر نکن اون معلومه دنبال چیز دیگه ای هست تو فقط به هدف خودت فک کن و ا ...

واقعاا