2777
2789
عنوان

دیدن فرشته

218 بازدید | 28 پست

تازه کیا نمازامو سر وقت میخونم ی جانبازی جدید هدیه گرفتم از مکه با اون میخونم بعد نماز شبم یک هاله ب شکل انسان انگار انرژی بود دورش دقیقا جلوم بود چند بار با دقت نگاه کردم  هر کاری کردم باز  دیدمش  بنظرتون چی بود حس کردم خدا بود یا فرشته اصلا عجیب

لطفا اگه تجربه ماورایی دارید یا میتونیدکمک کنید بگید

عزیزدلم هر چیزی که حس میکنه بوده همون بوده

احتمالا فرشته دیدی چون خدا جسم نداره و نور نیست

از این به بعد برای کسی هم تعریف نکن چی می‌بینی، بذار بازم تجربه کنی🤍🤍🤍🤍

اگه بگی فرصتای بعدی از دست میره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا ترسیدم

وای منم اولش هعی نگاه میکردم بعد تو ذهنم می‌پرسیدم کیه ی ترسی امد تو بدنم بعد دیگه آن هاله رفت تاحالا ندیده بودم انجوری چیزی ناپدید بشه انگار پخش شد

خدا بهت نشونه داده 

نماز شب خیلی برای خدا خاصه خیلی ارزش داره چقدر خوب لطفا برای زندگی منم دعا کن همش مشکلات گره داریم ممنونم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
عزیزدلم هر چیزی که حس میکنه بوده همون بودهاحتمالا فرشته دیدی چون خدا جسم نداره و نور نیستاز این به ب ...

واقعا؟ آخه ترسیدم گفتم شاید کسی تجربه منو داشته باشه

مرسی گفتید

واقعا؟ آخه ترسیدم گفتم شاید کسی تجربه منو داشته باشهمرسی گفتید

آره گل

نماز خیلی تاثیر داره

از هیچی نترس خدا مراقبته و یه لحظه هم رهات نمی‌کنه❤️ 

یه فرشته نگهبان قوی هم که فرستاده همیشه ازت محافظت کنه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

نماز مغرب اعشا بود اشتباه نوشتم ولی چشم

ببین اون جانماز از جای خاصی اومده 

نماز خون هم هستی 

نماز شبم میخونی 

همه اینا کنار هممم باعث میشن خدا بهت بیشتر علامت بده ولی دیگ ب کسی نگووو  

از این ب بعد اتفاقات قشنگی میوفته بهت انشالله  ادامه بده

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
آره گلنماز خیلی تاثیر دارهاز هیچی نترس خدا مراقبته و به لحظه هم رهات نمی‌کنه❤️ یه فرشته نگهبان قوی ه ...

توام نماز شب میخونی ؟

نه نتونستم شروعش کنم متأسفانه

خیلی آرامش بخشه حتما شروعش کن