2777
2789
عنوان

دیدن فرشته

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 28 پست
وای مورمورم شد نمیدونم چرا

🙃

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

❤️❤️شما تاحالا تجربه داشتید

آره

یه بار تو سفر بودیم، باقی مونده غذامو برداشتم ببرم بدم به چندتا سگ

گیج‌بازی درآوردم و دقت نکردم که سگ نگهبانن، رفته بودم جلوشون قشنگ. اونام یهو بلند شدن افتادن دنبالم، انقدر سریع بودن که یادمه یکیشون سمت راستم دقیقا کنارم داشت می‌دوید.

یه اراده می‌کردن ریز ریز شده بودم ولی یه دفعه ولم کردن و منم رسما بال درآوردم، با یه سرعت باورنکردنی رسیدم به ماشین

واقعا معجزه بود که هیچیم نشد، می‌دونستم خدا نجاتم داده

چند وقت بعد که نماز خوندن رو شروع کرده بودم و روحم سبک شده بود یه خواب داشتم می‌دیدم... یه سگه تو خوابم یهو پارس کرد و پرید سمتم اما سریععععع از ناکجاآباد یکی خودشو بین من و اون سگه قرار داد و بغلم کرد 

سگه هم غیب شد اصلا

بعدش که نگاش کردم دیدم یه آقای فوق‌العاده خوشگل و خوشتیپ با پیراهن سیاهه خخخ 

بعد با لبخند ازم پرسید: ترسیدی؟

ببین انقدررررر مهربون حرف زد اصلا ذوب شدم، خیلی مهربون و امن بود، اصلا بحث خوش‌تیپی ایناش نبود و نیست، هیچ وقت چنین مهربونی رو نتونستم حس کنم از کسی، اصلا انگار جسمی کم آوردم از شدت این محبت و حساسیتی که رو من داشت

خلاصه انقدر شدید بود که از خواب پریدم بعدشم یهو یاد اون اتفاق گذشته افتادم سریع، حس کردم اون فرشته نگهبانم بوده

با تحقیقاتی هم که کردم جور درمیاد

داستان این خوشگل خودمو رو برای همه میگم چون مطمئنم اونام یه خوشگل و مهربونشو دارن واسه همین نباید از چیزی بترسن❤️

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

آرهیه بار تو سفر بودیم، باقی مونده غذامو برداشتم ببرم بدم به چندتا سگگیج‌بازی درآوردم و دقت نکردم که ...

وای همش مور مور میشدم چ قشنگ دلت معلومه پاکه 🫠🫠🫠دلم خواست منم ببینم فرشته نگهبانمو

آرهیه بار تو سفر بودیم، باقی مونده غذامو برداشتم ببرم بدم به چندتا سگگیج‌بازی درآوردم و دقت نکردم که ...

چه جالب

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

شمام ا این تجربه ها دارید

نه عزیزم

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

وای همش مور مور میشدم چ قشنگ دلت معلومه پاکه 🫠🫠🫠دلم خواست منم ببینم فرشته نگهبانمو

لطف داری عزیزم❤️ امیدوارم نشونه‌هاش رو ببینی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

از نماز شکر شروع کن خیلی برای من جواب میده دو رکعت آسون ولی ب خدا نزدیکت میکنه بعد شبم خود ب خود می ...

تلاشمو می‌کنم، ازت ممنونم بابت راهنمایی🤍✨