2777
2789
عنوان

یعنی شما همه مدل و رنگ دارید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 74 پست
هركس متفاوته درامدها نوع اولويت بندي ها متفاوته اينا كه خواهر غصه نداره انشالله تن درستي باشه

درسته

من اکه تا ۱۰ سال لباس نخرم بازم دارم

ولی حتی تن سالم ندارم بپوشم

همه چی تو نتم زار میزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکش سخته؟؟؟

برای تو شاید اما برای من نه سخت نیست 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

همش تیره نخر

رنگ های خنثی و نود و پاستلی بگیر که بتونی با بیشتر چیزها ست کنی 

مثلا خاکستری طوسی کرم سبز سدری یاسی آبی آسمونی 

من خودم عاشق طوسی و سبز سدری و آبی آسمونی هستم 

هزار تا لباس از این رنگ ها داشته باشم کمه 😂

انقد بدبختی دارم خرید توش گمه خواهر😐 ولی خب بخوام بخرمم همش تیره میخرم چون روشن بخوام بخرم باید خیل ...

مانتو هر رنگی باشه با شلوار پارچه ای مشکی و شال مشکی میشه پوشید

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

منم مثل شما بودم دارم کم کم میخرم

پارسال چند جفت کفش تو اف مدل های مختلف خریدم 

الانم شروع کردم خرید رنگای مختلف شال و روسری

بعدشم پول دستم بیاد میخوام چند رنگ کت بخرم

من هرچقدر هم داشته باشم بازم میچسبم به یکیشون واقعا میگم بالای ده تا شلوار لی انواع مدل ها دارم فقط ...

منم یه تیشرت مشکی ساده دارم مال ۱۰ سال پیشه خیلی دوسش دارم و زیرمانتوم میپوشمش❤️دلم نمیاد بندازم دور خیلیم کهنه شده

🩷

برای تو شاید اما برای من نه سخت نیست

ولی من درکش کردم اما تویی که واست سخت نبود درکش نکردی!خیلی عجیبه نه...

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

منم یه تیشرت مشکی ساده دارم مال ۱۰ سال پیشه خیلی دوسش دارم و زیرمانتوم میپوشمش❤️دلم نمیاد بندازم دور ...

وای منم یه شلوار پارچه ای داشتم  ده سال پوشیدمش اخ نگفت آخرش مامانم یه روز به من نگفته انداخته بودش بیرون خیلی دوستش داشتم هنوزم نبودنشو گاها احساس میکنم 😂❤️

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️