2777
2789
عنوان

یعنی شما همه مدل و رنگ دارید⁉️

692 بازدید | 74 پست

منظورم شلوارِ بیرون مانتو لباسِ زیر مانتویی

انواع رنگ و مدل دارید ؟ مانتو کتی مانتو مجلسی راحتی ؟ 

پس چرا من فقط یه مانتو مشکی یه شلوار مشکی و دوتا شال مشکی و قهوه ای دارم و همه جا هم میپوشم ؟ ختم مهمونی عروسی ( البته سالهاست عروسی نرفتیم)  بازار شب نشینی 😐🫤 واقعا کم غصه و بدبختی مهمتری دارم به این موضوع هم فکر میکنم خیلی غصه میخورم😐🥺

دخترمم عین خودم بمیرم 🤦🏻‍♀️ فقط یکم تونستم بیشتر برای اون بخرم تا خودم 😞

🩷

خب چرا نمیری خرید ؟!

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اطرافم همه خوشتیپن به جز منو خواهرم🤣

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

من هرچقدر هم داشته باشم بازم میچسبم به یکیشون واقعا میگم بالای ده تا شلوار لی انواع مدل ها دارم فقط فقط یدونه دمپا دارم با اون راحتم مانتو هم همینطور یدونه دوختم فقط اونو می‌پوشم بقیشون میمونن تا روزی که دیگه مد نباشن و برن بایگانی 😂

راحتی و دوخت و پارچه لباس مهمه نه زیاد داشتنش

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

یدونه مجلسی یدونه بیرونی یدونه مهمونی یدونه ام شومیز مانتویی دارم و یه کت سارافون،ولی شال و کفش اصلاااااا کفش که کلا دوتا کتونی دارم با یه مجلسی شالم همه روزانه اس مجلسی ندارم

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

والله استارتر من دو دست مانتو شلوار مرتب دارم برا ختم مهمونی عروسی چون مشکیه همه جا قابل استفاده است

دو تا هم مانتو دارم مال دو سال پیش خریدم تا بازار پارک بردن و اوردن پسرم ب پیش دبستانی.میپوشم.ول کن بابا الهی تن ادم سالم باشه.فکرتو درگیر این چیزا نکن

خب چرا نمیری خرید ؟!

درکش سخته؟؟؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

من معمولا حراج آخر فصل یا بعضی مانتو فروشی ها که تک سایز رو حراج میزنن خرید می کنم 

یه مانتو کتی مجلسی دارم 

دو تا کتی دیگه دارم رنگ روشن برای مهمونی 

چندتا هم ساده معمولی دارم برای خرید رفتن یا وقتی بچه م رو مدرسه میبرم 

همه شونو هم از حراجی میخرم 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

نه فدات 

تا لازم نداشته باشم نمیخرم 

حقیقتش زیاد هم نمیتونم تنوع بدم پولشو ندارم 

تا پولی هم میاد دستم دندون هام میگن ما خراب شدیم 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

انقد بدبختی دارم خرید توش گمه خواهر😐 ولی خب بخوام بخرمم همش تیره میخرم چون روشن بخوام بخرم باید خیل ...

خب دیگه از رنگ قهوه ای و مشکی بکش بیرون ‌برای روحیه ت اصلاا خوب نیست 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو